Jump to content

sangamo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sangamo

  1. Ok, det var det jeg håpet på. Er jo ingen metall kanskje bortsett fra et par skruer.
  2. Er det uproblematisk å kjøpe en ny stokk til et hagelgevær fra England? Finner ikke ut om det er lovlig, bare at våpendeler ikke er lovlig å skaffe fra utlandet.
  3. Ja det er noe dritt, bare og kjøpe nytt... Neida få deg en klatt sort front-rute lim og en dæsj sort primer, tørker på 4 timer og sitter som sveiset.
  4. Ok, takker så mye. Har sendt forespørsel til begge firmaene om ny eller rep.av tennål, så får vi se etterhvert hva det kan bli til.
  5. Tjallabaijs boysa! Dette blir mitt første innlegg her inne. Nå har det seg slik at jeg har kjøpt ei brukt Rizzini Premier hagle som etter sigende skulle være svært lite brukt til 2009 mod. å være. Og hagla ser fin ut den, noen bruksspor er det, men aldeles fin til ei brukt hagel å være. Men... oppdaget nå at tennstemplet til det underste løpet ikke ser helt kurant ut, temmerlig oppspist i det som skal være den pent avrundete nåla som kommer ut og kakker til tennhetta på patronen. Er det noen som har erfaring med dette? Dårlig stål, reklamasjonsgrunn, eller.....???
×
×
  • Create New...