Jump to content

Snikjeger1

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Snikjeger1

  1. sendte inn mitt Leupold sikte til jakt og frilut Arendal for snart 10mnd siden pga dugg innvendig på siktet,fikk tilbake kikkertsikte i går,men det var ikke mitt kikkertsikte som kom i retur. jakt og friluft er veldig greie å ha med å gjør,har fått lånekikkert og de svarer kjapt på mail.tror de sendte det til usa for rep,det er vel der borte det går tregt,skal vel gå 10 mnd til nåda

  2. Spørmål: har det noe å si vilken vei fella står,altså om utløserpinnen er lengst inn mot åte,eller om fella står andre veien,da er utløserpinnen lengst vekk ifra åte,har det noe å si for treffpunkt på måren? dreiv å testa litt med ei sammenrulla avis i dag,men blei ikke veldig klokere på det,prøvde med 120 og 160.tenkte å høre hva dere gjør.

  3. du skulle vel Eeegentlig ikke fyrt av det skuddet mot kolla ettersom du hadde slengt 4 skudd etter en kalv,med tanke på at den da kunne hatt 4 skudd i vomma,og alvorlig skadeskutt,og det samme kunne skjedd med kolla,og voila,da hadde du hatt ettersøk på to dyr på samme tid.Ikke bra,ikke bra..

    Ble kolle og kalv på meg i dag tidlig, 4 dyr kom først inn på naboposten der det ble skutt en kolle og de tre andre dro opp igjen i skogen.

     

     

    Jeg plukker ut kalven og gir den et godt skudd etter min mening men nada reaksjon og dyrene traver rolig i fra meg, stopper opp igjen og jeg gir kalven ett til uten reaksjon før de igjen beveger seg oppover.

     

    Jeg klemmer av to kjappe på kalven før den forsvinner ut av syne og sitter et øyeblikk i villråde og tenker på hva faen som har skjedd, da dukker ene kolla opp igjen med breisiden til og den får et kjapt skudd og går rett ned.

     

    Jeg går opp og der ligger kalven også, begge de første skuddene hadde holdt og den hadde ikke nådd langt uansett med to i motorrommet men den nektet plent å legge seg ned på de 30-40 meterene jeg så den så det ble to ekstra for sikkerhets skyld.

  4. etter å ha behandlet fellene med speed dip dye å hengt de opp til tørk,låg i dyebad i 1-2 timer.så ser jeg at det er ikke over alt det er dekket med dye.fungerer det å bade fellene en gang til,et slags 2,strøk? eller vil den gamle dyen løsne ? det er helt nye feller som jeg har kjørti oppvaskmaskin,låg ute noen dager så de begynte å få rustfarge før jeg dyet de

×
×
  • Create New...