Jump to content

alas

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alas's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. alas

    Ruger mk2?

    Tja, om du er ute etter en plinker så er vel dette et ok valg. Om du er mer "seriøs" så kjøp en brukt match pistol. Legg litt mer penger i det er mitt råd.
  2. Takk for svar og råd! Jeg kommer til å kjøpe en matchpistol 22lr som treningsvåpen. Jeg har skutt mye GSP i klubben nå. Sist trening ville jeg forsøke en vanlig pistol og skjøt en trening med Ruger MK1. Det var ikke noen kjempe forskjell på oppnådd poeng, men jeg skjøt jevnt over dårligere en jeg gjør med GSP'en (kanskje ikke så rart siden jeg har skutt nesten alle treninger med denne). Jeg slet også med grepet og avtrekket var tyngre. Summen av dette gjør at jeg kommer til å kjøpe en matchpistol som våpen i 22lr. Det er uansett gøy å skyte, men jeg kjenner på skuffelsen når jeg gjør det dårlig og gleden av å få det til. Har en lang vei å gå, men jeg ønsker å ha en pistol som det er mulig å få til gode avtrekk med, og som har et grep som passer.
  3. Hehe, Kanskje noe med å sette seg realistiske mål Noen Norges mester blir jeg nok ikke. De har nok sett større talent i klubben Jeg syns det er veldig gøy da, så det er motivasjonen. Spesielt syns jeg det er gøy når seriene begynner å sitte. Kunne derfor tenke meg en brukbar 22lr pistol, så får jeg kjøpe noen "leketøy" i tillegg
  4. Takk for svar! Jo, jeg kommer til å søke om 9mm også. Ellers har jeg ikke prøvd S&W mod 41, men ser det er mange som skryter av den. Om du har eid den og mener den ikke er noe å satse på stryker jeg den av lista .
  5. Da har jeg vært aktiv pistolskytter i 5 mnd. Det har vært en positiv opplevelse. Jeg møtte opp på en trening for å melde meg inn og ble da høflig anmodet om på ta kontakt med «nybegynner ansvarlig». Ganske raskt fikk jeg mulighet til å ta sikkerhetskurs. Der fikk vi en nyttig innføring i sentrale deler av gjeldende lovverk. Vi gikk gjennom rutiner for oppførsel på standplass osv. Kurset var informativt og nyttig. Klubben la også tilrette for nybegynner trening. Jeg gikk der fast i tre mnd og fikk grunnleggende innføring i pistolskyting. Skytingen har vært litt opp og ned. Hvilke våpen som er ledig på treninger varierer. Jeg liker best å skyte med klubbens GSP, men de er av og til opptatt. Det jeg opplever som mest negativt i nybegynner perioden er at jeg ikke vet fra gang til gang hvilket våpen jeg skal bruke. Det er selvfølgelig ikke klubben sin feil. Jeg funderer nå voldsomt på hvilket våpen jeg skal kjøpe meg. Jeg klarer av og til gode serier med GSP’ene. Fikk en dag prøve en SSP. Skjefte var for lite for meg på hans modell, så jeg hadde problem med å få grep. Følte likevel at det var bedre balanse i våpenet, og skjøt 49 på de 5 prøveskuddene jeg tok. Nå er dette et dyrt våpen, så tviler på om det blir dette våpenet. Er nå 35 år og innser at jeg neppe blir norgesmester , så ambisjonen er rekreasjon-skyting. Jeg ønsker å delta på stevner i nærområdet der jeg bor. Likevel er det slik at det er gøy når seriene begynner å sitte der de skal. Jeg har enda en mnd å fundere på. Regner med at det er vanskelig å hevde seg med våpen uten anatomisk skjefte. Vurderer nå Brukt GSP, Hammerli 208 og S&W mod 41. Alt i alt har det vært et veldig positivt møte med skytesporten . Det har vært flere som har bidratt med konstruktiv kritikk, noe jeg tror har gjort meg til en bedre skytter. Til slutt vil jeg si at pistolskyting er mye vanskeligere en det jeg hadde sett for meg. Det er derfor særdeles imponerende å se det de beste klarer å få til!
  6. alas

    Ny her

    Hei og takk for svar. Ja jeg kommer til å kjøpe meg et konkuransevåpen i kaliber 22lr. Syns GSP passer meg ganske bra, men vi får se. Ellers tror jeg nok t en 9mm er neste på lista. PÅ sist skyting ble jeg igjen og skjøt noen skudd etter ordinær skyting. Jeg merket at smilet kom frem hos de fleste da en dro frem en 44 mag (cowboy style) og vi fikk prøve noen skudd . Likevel føler jeg at jeg får begynne med mere "kjedelige" våpen. Det er jo gøy når seriene begynner å sitte også!
  7. alas

    Ny her

    Hei, Jeg er ny her. Jeg meldte meg inn i pistolklubb for 4 mnd siden. Syns det har vært gøy, men har mye å lære. Har begynt å fundere på hvilke våpen jeg bør kjøpe meg, og ser at det er en del info om dette på forumet. Fra før har jeg jegerprøven og har bedrevet litt rypejakt samt jakt på hjort. Hjortejakt har det blitt mindre av de siste årene etter at jeg fikk familie, men har en drøm om å ta den opp igjen.
×
×
  • Create New...