Jump to content

quattrokim

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by quattrokim

  1. Har gått "gradene" med Samsung, fra Xcover via Xcover2 til S4 Active. Det neste blir sannsynligvis S6. Fordeler med den jeg har nå er at det er en helt normal smarttelefon med alle de "finesser" som en jo absolutt er 100% avhengig av i en moderne livsstil (*kremt*) - som i tillegg tåler en støyt, ulempen er kanskje at jeg synes de begynner å bli store nok igjen nå (ble jo mindre og mindre en stund, og så større og større igjen...)

     

    Batteritid ved normal bruk gjør at en bør lade hver natt, men som regel har jeg halvt batteri (og vel så det) etter en normal dag. På jakt vil jeg bruke betydelig mindre, for da ligger telefonen i lomma stort sett uansett hvor mye det vibrerer i den.

     

    Har flere kamerater med Iphone, og de går som regel tom for strøm utover dagen har jeg sett...

    Berre husk på at S6 ikkje er vanntett. Går rykter om ein S6 Active snart er på trappene.

    Bruker sjølv S5 Active og er fornøyd med den.

  2. Selv har jeg både Leupold, Zeiss og S&B. Fordeler med Leupold er lett vekt og solide sikter. Men det er forskjell på det optiske og du ser forskjell gjennom disse. Der ligger Leupold bak Zeiss og S&B både på klarhet og synsfelt. Men til den prisen eg fekk den for duger den fint til backup sikte på reserverifla.

  3. Fekk litt antydning til renninger på eit par kanter men disse blir skjult av stokken. Berre å smøre seg med tålmodighet no og la det henge lenge nok før ein begynner å montere igjen. Gammel Tikka M65 som får nytt liv.

  4. Hvor lenge må jeg vente før jeg kan montere sammen rifle lakkert med Cerakote C? Kløøøør i fingrene...

    Hvor lenge ventet du før du monterte sammen? Rifla mi henger i deler og er nett blitt lakkert men klør i fingrene her og.

  5. 20141018_203844_zpsxtjqpaou.jpg

     

    Dagens middag ble indrefilet brunet i panna med olje, deretter inn i ovnen på ei seng av timian, rosmarin og meierismør. Smeltet på tunga :D

     

    Tilbehøret blei ølsaus, mandelpotet i skiver (godt med salt og pepper) stekt i panna, og gulrot og sjalottløk. Og bacon såklart.

  6. Mangen gode forslag her. Frøkna er veldig begeistret for sopp så satser på soppstuing på søndag til ytrefileten og potet/rosenkål og rødvinsaus på lørdag.

    Overstekt kjøtt er det værste som finnes, det skal være godt rosa inni.

  7. Då var kjøttet komt heim og i helga blir det biff til middag. Lørdagen skal eg kose meg med indrefileten aleine sidan kjeringa er på jobb, søndag blir det ytrefilet på oss begge. Men tilbehør til dette, vanligvis til biff brukar eg bakt/fløytegratinerte poteter men forandring fryder. Tenkte å prøve meg på ølsausen som lille my har lagt ut her, så da er spørsmålet korleis tilbehør skal eg ha til dette?

×
×
  • Create New...