Jump to content

ot2

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ot2's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Såg meget bra ut! Da har jeg bestilt en jeg også
  2. Hei, såg disse i en reklame film for zeise kikkert en gang. Da jaktet dem i England. Men her har du en link med litt info hvertfall http://retrieverman.net/2011/12/24/rudolph-the-fang-toothed-deer/
  3. Sitering av overstående innlegg er fjernet. Fredrik Da er det ingen tvil!
  4. Etter å ha sittet offshore over helga var det endelig min tur til å dra på bukkejakt på mandag som var. Jeg hadde tidligere sett meg ut område hvor jeg hadde observert bukken for 1 måned siden. Da jeg kom frem til jakt terrenget var bonden ute å hugde tistel akkurat der jeg hadde forventet å treffe bukken. Etter litt tenking bestemte jeg for å gå litt tettere inn mot skogen får å se etter den. Mens jeg går på en traktor sti å ser ut over vannet så ser jeg noe merkelig som svømmer der. Det er ihvertfall ikke 2 ender tenkte jeg, etter en rask titt i kikkerten kunne jeg konstatere Geir og Bukk på svøm. Da ble det lett jogg mot der som jeg regnet med at bukken og geita skulle komme opp. Og jammen fikk jeg rett 5 meter forann meg inni skog krattet og langs siv kanten gjekk dem forbi meg. Jeg fikk ikke noe god skudd mulighet pga skogen å at dem rett og slett tok meg på senga. Dei gjekk noen meter videre før de fikk lukta av meg og stakk Så igår (Tirsdag) skulle bli dagen. Jeg var på post 19:00 og idag var "området" mitt fritt for tistel hugger Etter ca 45 minutt så begynte jeg å bli utolmodig pga sterk vind og litt skrå vindrettning. Jeg begynte å sirkle litt rundt post området mitt og smøg meg litt inn i skogen i håpet på å se det. Resultatet ble at jeg skremte en hjort istede for. Trolig ei fjordårs kolle. Jeg tenkte løpet var kjørt og gjekk ned mot posten min. Så beste jeg meg for å sitte på posten denne gangen helt i ro frem til det ble mørkt, da var kl ca 20:30. Det gjekk ca 20-25 minutter så kom geita inn på område og bukken etter. Det ble noen spennende minutter før bukken snudde breisida til. Da var det bare å benytte muligheten og klemme til. Bukken datt med en gang, men den stakkars geita hu var skikkelig forvirret. Den stod helt i ro og såg på. Jeg reiste meg opp, tømte børsa, tok opp mobilen å ringte. IKke før jeg begynte å gå mot bokken så stakk hu. Litt morsomt å se på.
  5. Her er min nye Browning X-bolt Nordic Light 6,5x55 med fluta løp. Minox >E 5i kikkert sikte og Hausken Jaktdemper nr 2 Er meget fornøyd! Eneste jeg lurer på er å kjøpe meg Bearproof kolbekam slik at jeg kommer litt høyere opp. Den blir litt lav når jeg legger kinne helt ned til. Selv om jeg har lav montasje høyde på kikkerten.
×
×
  • Create New...