Jump to content

Zirical

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Zirical's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvordan blir en sånn søknad seenes ut på papiret for en 17 åring da? Har det noe å si att jeg kommer til å søke om 2 hagler som er samme modell og merke?
  2. Nå har det seg altså slik att "mine" våpen ble i fjor vinter inndratt fordi min far slet med depresjoner. Etter mye klaging har vi nå fått brev om att våpnene ente må selges videre, plomberes eller overdras til ny eier. Eneste problemet er att jeg er nå under 18, og har derfor ikke "lov" til å eie våpen. Jeg vet att under spesielle omstendigheter så kan personer under 18, men over 16, få tillatelse til å inneha skytevåpen. Det er der jeg antar det dukker opp ett nytt problem, det blir da snakk om 5 våpen. 3 hagler, 1 rifle og en kombi. Kommer onkel blå til å sette seg opp når det er snakk om sånne mengder våpen til en 17-åring, faktum er att jeg trenger i alle fall 2 av haglene, rifla og kombien. Tror dere det kan bli ett problem? En annen ting er også att morfaren min døde nylig, da fikk jeg arvet hagla hans, som jeg nå må sende inn søknad på. Kommer dette til å bli en komplikasjon iht. de andre søknadene? Må jeg kjøpe eget våpenskap? eller duger det som min far har? Var veldig surt, da jeg akkurat hadde kjøpt ny kombi til revejakt. Fikk brukt den nøyaktig 3 ganger, skutt 1 skudd og fikk en rev før våpenet ble tatt. Så det er kombi'n jeg helst vil ha igjen, er det da noe jeg kan gjøre som gjør att den søknaden går lettere igjennom?
  3. Salg kan faktiskt være en mulighet, men da blir det isåfall av min egen Valmet. Har du en link, eventuelt prisantydning? Patronene jeg refererte til har et trykk på 1050 bar.
  4. Vil da hagla tåle 54gr ladninger? Grunne til at jeg spør er fordi jeg også arvet ekstreme mengder magnum ammo...
  5. Jeg har nå arvet enda en Valmet 412, som forøvrig er noen knakanes gode hagler. Det jeg lurte på var om det er mulig å få denne haglen boret opp fra 12/70 til 12/76 med muligheter for å kunne skyte magnumpatroner. jeg lurer også på hva kammertrykket er på en vanlig 412, nå jeg ikke var i stand til å finne dette på hagla.
×
×
  • Create New...