Jump to content

Delirious

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Delirious's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, da holder jeg meg unna siktene fra toolfarm da. Jeg skal høre med xxl om de har noen flere sikter liggende. Hva mener du med skinnemontasje? Trodde alle former for montasje var skinnemontasje. Sportsmatch lager todelte montasjer til 13mm maxigrip. Noe satse på eller finnes bedre? Hvor mye er det å hente på å høyne budsjettet for kikkert til 2000 kr?
  2. Takker for svar Det er mulig jeg skal ringe min lokale xxl og se om de har inne noen flere av disse bsa siktene. Så på disse montasjene til sandefjordpaintball og de ser ut til å passe til 11mm skinne som også er det vanligste. Ser ut som bsa av en eller annen grunn bruker 13mm skinner på sine børser. Må vel ha en spesiell montasje da? Noen med bsa gevær som har greie på dette? Kunne tenkt meg en endelt montasje da jeg tror disse er bedre på børser med høy utgangshastighet. Hadde jeg handlet på nytt hadde det nok blitt noe annet enn BSA, men men..
  3. Hei alle sammen! Jeg har et BSA XL tactical (4,5mm) liggende som ble kjøpt for noen år siden ca 2007-2008 tenker jeg. Kjøpte da med en kikkert fra xxl, regner med det var den billigste som fantes. Bildet i kikkert er som det var, men klarer selvfølgelig ikke å få til noe særlig med samlinger med denne. Muligheten er selvsagt at det er børsa eller skytteren(!) som er årsaken til dette, men kunne ønsket meg en litt bedre kikkert samt montasje. I starten beveget kikkerten seg og jeg brukte noe teip slik at den ikke lengre skulle bevege seg så mye, noe som fungerte greit nok. Siktet er av uvisst merke 4x32 tror jeg (har ikke våpenet i huset for øyeblikket). Jeg leita litt på nettet og fant frem til dette. Er dette et greit sikte for prisen? Budsjettet mitt er ca. 1000kr så om det finnes bedre alternativer til omkring denne prisen så er jeg selvfølgelig interessert i det. Bruksområde blir både blinkskyting og annen plinking. Jeg er litt skeptisk til at det blir for mye dilldall med mildot retrikkel o.l. Det viktigste er at siktet er klart, og enkelt kan brukes fra 10-50 meter. Ser at de har endelt montasje som virker å være kinakopi av sportmatchmontasjen. Denne passer meg bra prismessig, men hvordan er de i forhold til de orginale er det verdt å betale 700kr for orginale? Ser også ut som det er 13mm bredde som gjelder for dette geværet. Nå er jeg veldig åpen for forslag her så håper noen med litt mer kunnskap kan gi meg noen råd her. Foretrekker å handle i Norge, men handler også gjerne fra utlandet om det er mye å spare.
×
×
  • Create New...