Jump to content

Barkebilla

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Barkebilla

  1. Barkebilla

    Viltkamera

    Det er ikke akkurat superavansert å sette opp et slikt kamera. Jeg har en rekke andre kameraer fra andre produsenter som er kvikkere enn Wingcam. Sånn er det bare. Jeg synes kameraet er gjennomført bra jeg, men det er for tregt, som så mange andre kameraer på markedet.
  2. Dette er også min erfaring med Wingcam. Mye gress og trær på bildene men lite pelskledd.
  3. Barkebilla

    Viltkamera

    Det er store variasjoner på hvor raske viltkameraer er. http://www.trailcampro.com/triggerspeedshowdown.aspx" target="_blank Dette kameraet er bare ikke raskt nok.
  4. Barkebilla

    Viltkamera

    Jeg vil også fraråde kjøp av Wingcam. På stort sett alle bildene har dyret passert innen kameraet trigger, og på de bildene dyret kommer med ser du bare halen 8-10 meter unna. Kun et fåtall bilder har fått med dyrene og det er utelukkende rådyr som gresser foran kameraet. Dette er forbanna irriterende da jeg selv har stått på avstand å sett rev og gaupe passere foran kameraet i moderat hurtig gangfart men bildene etter de episodene er tomme for dyr. Det hjelper lite om Wingcam gjør mange ting rett hvis det IKKE fanger dyrene på sd kortet! Ikke veldig imponert over dette Winge!
×
×
  • Create New...