Jump to content

Kammeraten

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kammeraten's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg står på trammen til å kjøpe meg en ny 9x19, og har plukket meg ut en SPS Enduro. Etter litt utsjekker blant mine bekjentskaper, så er det lite inntrykk å hente. Noen velger å si at det er en Spansk utgave av STI. Finnes det andre sammenhenger enn "utseende" mellom STI og SPS? All informasjon mottas med takk!
  2. Gjelder en Beretta 87 Cheetah. Har noen tips til hvor jeg kan skaffe løp med nok lengde til å kunne gjenges opp for demper?
  3. Jeg regner med du bare tuller, men om ikke: Magwell/Magazinewell: Magasinbrønn Grips: Grepsplater DSSN har alt stående på engelsk, så mixing av språk blir bare forvirrende. Her har du litt mer du kan øve deg på:
  4. Det er utsolgt på den nettsiden, samt at magwells til CZ 75TS er bredere enn rammen til Shadow'en. Grunnen til at jeg vil ha nettopp dette er av estetiske årsaker Den nye utgaven ser mindre pen ut. Dog ser det ut til at hjelpen var å finne på Facebook. Pedersens Våpenlager har fortsatt denne typen magwells til Shadow på lager, men i annen farge. Jeg ble tilbydd gratis glassblåsing av delene slik at resultatet blir matt sølv/alu. Perfekt!
  5. Hei! Jeg skal gjøre noen endringer på CZ Shadow'en min og trenger litt assistanse. Jeg er på jakt etter grips og magwell som er helt likt som på denne: Grips tror jeg at jeg har funnet identisk: http://czcustom.com/CZ-Thin-Medium-Silver-Grips.aspx" target="_blank" target="_blank" target="_blank Men magwell'en finner jeg ikke. Jeg er på jakt etter samme type magwell som sitter på CZ Czechmate. Lik den på bildet over. Det nærmeste jeg har kommet er: http://czcustom.com/cz75magwellidpa.aspx" target="_blank" target="_blank" target="_blank Jeg setter stor pris på om noen kan hjelpe meg helt i mål! PS: Er czcustom.com en OK side å handle fra?
  6. Jeg erfarte også flere Geco .44 Mag som ikke gikk av. Tar en telefon til dem i morgen. Ca 25 skudd ut i pakken, og 7-8 klikk. Tydelig anslag i primer, men ingen skudd. Alle gikk av på forsøk nummer to.
  7. Ta en titt her: https://sites.google.com/site/cz75sp01sh/the-team Se våpendel 29, 30, 31(x2) og 58, 59. Mangler noen av disse, ta kontakt med forhandler og innhent manglende del(er). Det er hjemmeprosjekt og ikke børsemakermateriell
  8. Her var det mange gode tips! Oppsummert: Fjerning av gammel blånering: - Blank eddik - Tynn saltsyre - Sliping/polering - Ultralydbad - Turtle Vax Wheel Clean - Melasse og lunkent vann (1/10) - Blue Wonder Gun blue Remover kit - Biltema Rustfjerner Legge ny blånering: - Våpensmed - Blue Wonder Gun Black Cold Black 2 oz Kit For å legge ny blånering så kjøper jeg kit fra Midway. Når det gjelder fjerning av blånering så er jeg derimot i tvil. Hvilket alternativ bør jeg gå for dersom jeg er ute etter det beste resultatet? Gammel blånering og litt rust må bort. Dersom man er misfornøyd med resultatet så regner jeg med at det er mulig å fjerne blåneringen på samme måte som først fjernet.
  9. Interessant. Men det står at man må ned til "bare metal" for at blue wonder skal feste seg. Eksisterende blånering må helt bort. Jeg kan ikke se at noen av produktene i pakken klarer den jobben: http://tinyurl.com/osa3a23" target="_blank Delene må antageligvis glassblåses da? Takk! Flere tips mottas med takk.
  10. Takk for svar. Magtech scorer en god del lavere enn Fiocchi i denne tabellen: http://www.ballistics101.com/44_magnum.php
  11. En av pistolene mine har fått en del slitemerker i eksisterende blånering etter lang og tro tjeneste. Tiden har kommet for å få freshet "henne" opp litt igjen. Hvor kan jeg henvende meg for å få fjernet og lagt ny blånering? Hva koster slikt? Jobbens omfang er slide + ramme på en Walther PPK.
  12. Er det ikke mulig å få tak i slikt gjennom forhandler eller lignende? Man kan lade over faktorkravet, men har inntrykk av at det er få som tør prøve seg oppover på slike ladninger? Er det en antagelse med hold i?
  13. Hvor får man tak i de sprekeste .44-Magnum fabrikkladningene, eksempelvis: 1 - https://www.buffalobore.com/index.php?l ... tail&p=232
×
×
  • Create New...