Jump to content

OleAndre28

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OleAndre28

  1. Veidahl`s Sarek strax 9 mnd .han har utviklet seg til å bli en fantastisk gutt både med barn/hunder/mennsker og ikke minst i skogen nå er han blitt 63-63.5 cm og veier 28.5 kg
  2. Sarek har stor jakt lyst og begynner å komme seg.så blir en spennende tid i møte .Han er 59 cm veier 24-25 kg ellers veldig snill ,å virker som han elsker å lære noe nytt hele tiden.Innkallingen i skogen sitter bra til alderen,han har hat 2 loser på elg i skogen en gang i bånd med elg på 30 m avstand å en som løshund (måte gi fra meg 2 signaler for at han kom ,men da ble også elgen støkt så det satte veldig fart.Lovende tegn så nå blir det å ta det fint og rolig framover til han er mer stabil i hode.Blir ofte noe lek istedenfor når han vet veien går hjemover men er vel sånn det skal være i den alderen Sarek er veldig snill og rolig med barn/mennesker og alle hunder.Så viser god psyke
  3. Nå er Sarek blitt 4 mnd og om få dager unna 2 uker.Han har et godt gemytt å en herlig holdning ikke minst ser det ut til at han blir en bra hund i skogen.har hat noen blodspor som han viser fin interesse for.ikke minst lukter han elg å prøver finne elgen.den gang her(på bilde så vi elgen på 25-30 meter.skal si det ble liv i skogen gitt nå er det bare å glede seg til hva framtiden vil bringe for både meg og denne ivrige gutten!
  4. Sarek! dette er da 4-5 dager siden de siste bildene.syntes han har lagt på seg endel nå.
  5. takk for noen råd hva menes med tang/tare dette du finner i sjøen ? bruker Royal Canin Maxi Junior som jeg har skrevet tidligere.gir 115g per gang 3 ganger daglig pluss 1 gang daglig noe olje i maten.menes da å legge på vomma/middagsrester i tillegg til dette ?
  6. flott gutt vokser seg til.min har hat problem med spolorm/mark i over 1 mnd tid som jeg vet om.dette har tatt mye a næringa hans.nå legger han på seg en god del etter han fikk kur for snart 2 uker siden.han har tydeligvis vært veldig tynn iforhold til hva han skulle vært.så håper bare ikke dette går utover beinbygningen hans nå er ihertfall Sarek gutten fått det bort og kroppen blir større i bredden ikke bare høyden .orm/mark er no ufyselige greier..har hørt litt rundt og en vekt på 9.8 kg når han er 3 mnd er ikke stort.er en god del tisper som veier 4 kg mer en hva han gjør i samme alder.BEVIS PÅ AT MARK/ORM tar nesten all næring av hund .fyysj...Hva gjør jeg nå? det er jo en god del kg å ta igjen her.?
  7. Sarek 3 mnd https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/485459_10151951896303012_1135315724_n.jpg
  8. Sarek snart 3 mnd .. litt av en gogutt han har blitt.gikk nesten 200 meter etter en enslig kvige nesten 11 uker gamel. nesten strake veien,litt hjelp et par ganger så var det rett fram igjen.
  9. Tenkte kansje det morro med en morgen historie Sarek er nå 10 uker. Nå har det vært endel sosial trening både med noen få hunder og en god del mennesker og barn .For 2 dager siden tok vi først turen til skogs da jeg fikk se en enslig kvige som fikk øye på oss å dro avgårde i full fart.ikke nok med det,men tror dere ikke lille valpen plutselig var 10 meter foran meg i båndet i full los ,denne ville han etter å fulget spora lydløst i 200 m ca .det var ikke strake veien hele tiden men ville ikke gi seg,så fant tilbake til sporene selv med litt veiledning noen få ganger.men etter litt gåing før elg møte så ble han sliten å la seg.da var det nesten 40 min med ros og kos.så ble det fanget hjem igjen.hadde jo gått litt før vi traff elgen. I går tok turen til stranda for bading ihvertfall for oss tenkte vi.mens hundene lå i skyggen og koste seg.Innen jeg var noen meter uti vannet kom jaggu valpen løpende uti også (frivillig) .dette var veldig spennende.ikke minst så ble blåskjell en del av menyen.men prøvde å passe på at det ikke ble for mye av dette. Ellers er han er gladgutt som vil hilse på alt og alle og ikke minst så er lek en lek både med meg og den eldre tispa vi har.Ikke minst forstår han godt selv at når ting går for hardt for seg så viker han unna situasjon eller kommer med et stort smask i ansiktet. Sitter bare mer å mer med en god følelse på at jeg har funnet meg den riktige gutten til familien Nå er det bare å sosialisere mer og finne elg videre fram til båndtvangen er over.så får man se hva tiden bringen.
  10. Sarek er nå 10 uker å lek er en stor del om dagen.går alltid rolig for seg.ser ut som han vokser til å bli en pen gutt .
  11. Hei,jeg lurer på om det er noen som øsker å få hjelp til å prøve å bli kvitt rev i terrenget deres.stiller gjerne opp å prøver.Er en erfaren jeger.send pm .Ps ønsket område er østfold
  12. ja bare syntes dette var litt rart siden knekken var så høyt oppe på ene siden å nå er knekken så langt nede iforhold. men ja det blir sikkert bra når han blir eldre
  13. knekken på øret er også mye lenger ned nå en den var.noen som vet noe om dette ?
  14. har et spørsmål til dere som kansje vet noe om dette.Sarek jamthunden hadde 2 ører som sto nesten opp når jeg hentet han.nå har han bare det ene øret igjen oppee.mens det andre henger mer nå en når jeg fikk han.er dette noe som er normalt å vil rette seg etterhvert eller vil han mulig få et opp og et ned siden det henger mer ned nå på ene siden.?
  15. ja veier 5 blank nå 8 uker og 2 dager gammel så er nok bra
  16. morro å sett bilder da Per jeg hentet min i marker(indre østfold) forrige uke.
  17. Tenkte det kansje var morro med noen bilder til dere ! Har vært ute å sosialisert valpen litt i dag på noen korte turer.alt var spennende.ikke helt topp hale på disse bildene men jeg er for træg til å knipse halen ser litt bedre ut når den står riktig (litt lavere mot ryggen
  18. takker for noens mening hjelper litt med tanke på at jeg har hat norsk grå før men jamt er nytt for meg.
  19. høres ihvertfall veldig bra ut. vil jo bare være på den sikre siden.prøve skape minst mulig problemer for hund.
  20. Han er veldig aktiv når han er våken,leker med tispa vår på 6 år nesten hver gang han er våken ca 20-30 min,pluss at han er ute på 10-15 min før lek.men etter dette sover han som stein et par -3 timer før han vil leke ut igjen eller leke. Føler også jeg har fått en smart liten gutt som lærer veldig fort.han sitter på kommando med en godbit i hånda. så kommer han hver gang jeg prøver innkalling.veldig morro når gutten kommer løpende med logrende hale og smil rundt hele munnen når far roper på han 8 uker gammel men virker som han elsker mest å leke med far når tispa ikke vil være med på alt.(ho er veldig forsiktig men høres mer brutalt ut en det er) da tispe er 35 kg .når ho først sier ifra til han så er det som regel med tennene og de litt nærme valpen men treffer aldri.så valpen legger seg på rygg men knurrer gjerne tilbake med en gang tispa slutter og det samme om igjen og om igjen.Tispa viser tydelig at den nye i familien er godt mottatt og noe ho skal passe på ellers er lille Sarek veldig snill og rolig.han hadde sin første los på et piggsvin sammen med tispa i går nesten utafor døra vår.fikk tispa til å slutte å bjeffe men lille krabaten ville ikke slutte å stod bare et par meter unna.(dette var gøy syntes han ) blir veldig spennende å se hvordan denne gutten kommer til å jobbe med oppgavene sinne framover har stor tro på at dette blir en trivelig og flink hund framover. Når det gjelder klør så klippet jeg disse i går å han satt overhode ikke rolig,brukte sånn ca 2 timer før vi fikk klippet alle(skal si det ble mange pauser) .han laget ikke en lyd men ville bare ned av fanget for å leke:) syntes vel også dette er ganske positivt da han ikke ble red for klippingen.så da får vi fokusere på å stå rolig og pent når det skal klippes.i morgen skal han vaskes han likte ihvertfall vannslangen på verandaen som sto på litt i går.
×
×
  • Create New...