Jump to content

Thomasbakstad

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Thomasbakstad

  • Birthday 01/22/1989

Thomasbakstad's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg holder til i Porsgrunn og slenger meg på langholdsbølgen! Er veldig interessert. Ulefoss har vel en bane som strekker seg til 800 meter tror jeg? ( ikke 100% sikker) Skyter for tiden på eidanger for Porsgrunn skytterlag. 100+300 meterbaner elektroniske skiver. Er det ikke noen som holder på i Kongsberg omegn?
  2. Stemmer at det er en SPS tactical ja! Har faktisk aldri skutt med hogue stokken som fulgte med, Grs sto på når jeg kjøpte våpenet så har aldri bytta tilbake igjen/selv for å kun teste forskjellen.. Hadde jeg skulle kjøpt ny stokk evt fått solgt GRS stokken så tror jeg at jeg hadde putta penger i noe sånn som det her: http://www.pvas.no/vaapendeler-utstyr/r ... on-chassis Nesten litt flaut å si det men er fortsatt stor fan av de "sniper wannabe" modelene;)
  3. Takk! Joda, sollyset gjør fargen litt lysere enn det den egentlig er. Valgte heller å dekke til tårnene i første omgang.Første gang jeg har duracoatet så tenkte at det ville være smart å ikke dekke hele greia med tanke på markeringene, men kan godt hende jeg gjør det seinere. Har hogue stokken i klesskapet så lurte på om jeg ikke skulle eksperimentere litt med den,, da blir det i såfall en mørkere farge enn den jeg har brukt tenker jeg.
  4. Prøvd meg med duracoat på børsja mi... Fargen ble light tan, burde kansje ha valgt en mørkere farge, synes den ble litt lys. Uansett, slik ble den Har lurt på om jeg skal ta en litt mørkere farge enn Light tan på stokken men så klarer jeg liksom ikke å "ødelegge" grs-stokken heller. Synes stokken er fin som den er egentlig men den blir litt for mørk synes nå jeg... Tenker fært! Hva synes folke? Noen ideer?
  5. Ja, det er en SPS tact. Første rifla jeg har hatt og er godt fornøyd med den, har ikke gjort noe med avtrekket enda men spørs om jeg ikke kommer til å spørre de på jaktogfriluft om den kan stille det litt, ligger på standard fortsatt. Har planer om å bedde den og få på en lyddemper. (feriepenger is king) Lurer på om jeg skal beholde 51cm pipelengde eller kappe den når jeg skal få på lyddemper, noen synspunkter rundt dette? Rifla blir brukt til noe jakt men baneskyting for det meste. (Skyter kun på 100+300 meter men vil gjerne skyte på lenger hold etterhvert)
  6. Ja, er generelt ny med både lading og skyting så plukker opp litt ting etterhvert men skjønner at s&b hylser egentlig ikke er noe særlig å spare på. Har planer om å kjøpe andre kuler og hylser men har en god del s&b hylser jeg får prøveskyte meg litt fram med. Lurte på lapua hylser og lapua 168/180gr kuler etterhvert. (Mener å ha lest at 168gr kuler fungerer best i 308 med 51cm pipelenge) MagnusM: Et spørsmål, leste at du ikke var noe særlig for xmarkpro avtrekket, ville du forklart litt nærmere hvorfor dette suger balle? Har dette avtrekket selv og kan ikke si jeg merker noe særlig til at dette suger (Har heller ikke mye erfaring med andre avtrekk så har ikke noe jeg kan sammenligne dette med) Bare nyskjerrig, besøker uansett jaktogfriluft for å få dette fiksa. Legger ved et bilde av babyen min:
  7. Ja, det er vel kansje sånn med "billig ammo.." OT: Har lada mine første 100 patroner nå så gleder meg til å testskyte disse på tirsdagen! Bruker fortsatt S&B hylser og 180 gr kule og ca 43gr med N150 nå men blir vel nosler 168gr fra jaktdepoet når konton fyller seg opp igjen. Har også bestilt duracoat kitt (Light tan farge) som jeg venter på, og det bør komme i morgen! Blir en liten makeover for børsja mi da..
  8. Har kun skutt med sellior & bellot 180gr, men har kjøpt meg ladepresse/sett så snart klar for å lade selv. Trenger bare litt hjelp for å komme igang så kommer jeg til å lage mine egne.
  9. Kan hende dette er et dumt/tåpelig spørsmål men har noen ganger sitter bolten så jævlig fast etter jeg har skutt, blant annet i dag skjedde dette ganske ofte, noen som har erfaringen med dette? Synes det er vanskelig å skyte "raske" serier fordi flyten forsvinner i det jeg må "kjempe" for å dra tilbake bolten for så å mate på med ny patron. Er dette noe typisk remington eller hva kan være problemet?
  10. Hei! Jeg er en fersk jeger/skytter som nylig har kjøpt meg en rifle i 308 som leiter etter åpne skytebaner i porsgrunn omegn? Finnes det noen som skyter litt i helgene ? Kunne tenke meg å få testa børsja..
  11. Er fortsatt på jobb men skal se når jeg kommer hjem! Det er mye mulig det du sier så får prøve det ut. Takker og bukker for tipset! Er ny på våpenfronten så får utforske litt. EDIT: Magasinveggene var skjeive.. Altså jeg hadde sura det litt til da jeg bytte stokken men nå fungerer alt tipp topp tommel opp. Takk for tipset!
  12. Det er en BDL, har løsnet bunnplata flere ganger og sjekket men finner ikke noe feil med den
  13. Fyrte av et par skudd i stad her på gården og sitter igjen med noen spørsmål: 1. Det er fast magasin, får kun en patron i "magasinet" og et i kammeret. Det er nok av plass til flere skulle jeg tru men får ikke matet flere.. Er dette normalt ? 2. Siste patron vil ikke mates inn i kammeret etter det første skuddet er avfyrt. Den sitter bare "stuck" i magasinet og jeg må som regel pirke det fram med pekefingern, som om det har kjilt seg.. Erfaringer med dette ? Ellers storfornøyd med den nye børsja..
  14. Min nye remington 700 i 308 Min første rifle så dette blir spennende, mangler kikkertsikte men dette kommer så fort kontoen fyller seg opp igjen Skal da ha et Viper PST 6-24x50 FFP EBR-1 MRAD Reticle. La merke til at jeg må ha en skinne for å feste ringene fra vortex som holder kikkerten, er det picatinny skinne som gjelder ? Noen som kan guide meg til hvilken jeg bør ha ? Har 4 skruefester som går langs låsekassa. Holder til i porsgrunn så om du vet om en børsemaker i området som du har god erfaring med så si gjerne ifra.
×
×
  • Create New...