Jump to content

ToreFagerheim

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ToreFagerheim's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for alle hjelpsomme svar folkens. Nå har det seg slik at dersom alt går etter planen her, så flytter jeg til østlandet for å gå PHS til høsten, og da blir det nok ikke tid til noe skytterlag for min del. Så dersom jeg melder meg inn i et skytterlag nå, er det da slik at jeg må være medlem i flere måneder før jeg kan søke om våpentillatelse? Da jeg drev på før, var det min mor som hadde tillatelsen, så jeg har aldri hatt våpentillatelse før. Noen som har en kjapp forklaring på hvordan dette funker?
  2. Takker for raske svar folkens! Skal forhøre meg litt med skytterlag rundt Stavanger/Sandnes og se hva jeg får til. HV-mauser godkjent i DFS? Da jeg skjøt mener jeg å huske at alt måtte være maks 6,5mm? Eller er det slik at man kan få ombygget HV-mauser også til 6,5mm uten den grusomme Kongsberg-stokken? Beklager dersom jeg stiller dumme spørsmål, men er nokså grønn her.
  3. Hei, Håper jeg spør på rett underforum nå. Jeg var en aktiv skytter i DFS på Klepp i Rogaland da jeg var i 13-16 årsalderen. Hadde en leasing-avtale på en Sauer 200STR og hadde rimelig greit talent for skyting, men etter hvert fikk jeg nok av alt ustyrshysteriet, som jeg hverken hadde råd til eller lyst til å slenge meg på. Det ble til at jeg kjøpte en gammel Kongsberg-mauser som jeg var storfornøyd med, men jeg ble faktisk tilnærmet mobbet ut av enkelte i klubben pga. dette. Nå er jeg 21 år og savner virkelig det å skyte. Har ingen interesse av å drive med konkurranseskyting, ei heller noen særlig interesse eller tid til å drive med jakt. Har alltid hatt en rimelig stor interesse for historiske våpen, så det å f.eks kunne kjøpe en rimelig Mosin Nagant eller en HV-mauser, for så å kunne fått skutt litt med disse, hadde vært ideelt. Nå bare aner jeg ikke hvor jeg skal henvende meg eller hva jeg kan melde meg inn i for å få til dette. Har prøvd å finne noe info på nettet med lite hell. Er det jeg ser for meg her mulig på noe vis? Setter stor pris på hjelp.
×
×
  • Create New...