Jump to content

gungho

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

gungho's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. gungho

    Zos kikkert

    takker for svar, jeg har en liggende som er greit helt til du drar opp forstørrelsen. er vel en grunn til at de er så rimelige. skal jo være duggfri og nitrogenfylt men ikke veit jeg. i tilleggg hadde jeg den på en 375 h&h....dårlig kombinasjon......JA
  2. gungho

    Zos kikkert

    Noen som har erfaring med disse, det er jo en billigkikkert men til et lite kaliber er det kanskje ok??
  3. Trur jeg bytter den ut i en 300 win mag i stedet. litt mer flattskyttende og det hender at holda blir lange. Tar meg en tur i butikken på mandag å ser om jeg finner noe av interesse.....så hvis noen vil kjøpen, så vær så god.
  4. stinger funka som bare f....4 magasin uten en eneste låsing. cci std funger kun på 10- skudden hos meg.. Men stinger er veldig upresis synes jeg....går hull i hull med cci std Hvem andre merker kar kopper utapå bortsett fra stingern da tro ? Noen med erfaring. Greit å ha noe litt mer presist så jeg er glad jeg kun kjøpte 2 esker
  5. var å skøyt i går, sjekka regelverket1.påskedag forbudt mens 2 påskedag var det bare å la 375`n gjøre vei i vellinga. Har fortsatt ikke klart å løre meg å skyte riktig med den. Er ikke helt vant til rekylen, men 338 win går helt bra. Men det er klart mulig 375 ikke er like bra tilpassa meg. Får man kjøpt andre stokker til Brno 375?
  6. Takker, da var det som jeg trodde så da skyter jeg på lørdag i stedet...får ha glede av å pusse opp kjøkkenet i mårra da Ville bare være sikker.
  7. Nå har jeg lest div reglemanger, forumer osv. Noen som egentlig vet hva som er gyldig for jeg skulle så gjerne ha skutt et sted i morgen. vet at lørdag ikke er helllig dag, men 1 og 2 påskedak skal det ikke skytes/JAKTES. Rælingen er steng på fredager uansett så der får jeg ikke skutt,men noen som vet om en bane på østlandet som er tilgjengelig for skyting i morgen? Hvis det er tillatt da!?!??
  8. noen som har erfaring med hvilken ammo som egner seg best til disse? så langt funker stinger meget bra uten å skape trøbbel. det virker som om endel av blykulene mater feil så det blir krøll..
  9. I den ene kikkerten min er det vanlig tråkors med flere streker under korset. regner med at dette er en høydekompensator, men hvor mye pleier 1 strek å utgjøre?
  10. Rekyl er jo no man venner seg til, men jeg kommer til å flytte littt på kikkerten
  11. helt enig. jeg kjøpte 100 nye 375 og 100 338 skudd i går så får jeg se hvem børse som blir favoritten etter å ha skyti endel. MEN det blir ikke på en dag!! hadde det ikke vært 10 kalde så skulle jeg tatt med 338ø for den har jeg ikke skutt med enda. hvem vet...kanskje jeg ender opp med no annet til slutt.
  12. kunne godt ha tenkt meg å lade selv men har ikke nå egnet sted å stå med det her jeg bor
  13. Har jakta hjort siden 2005 med en 3006, så nå var tiden inne til å gå opp et hakk..spesielt siden det kan bli noen lengre hold innimellom så valgte jeg også 338. Børsa er 100% strøken og ser nesten ny ut. , ikke en ripe eller merke i stokken så denne er ikke brukt. det eneste jeg vet er at den har vært med til afrika og skutt no stort. kunne trengt no billigere treningsammo til begge kal da....
  14. Dette er en 375 brno 602 ZZK med 3-9*50. hard rekyl men det tåler jeg. kommer til å flytte kikkerten litt forover da den ikke er justert til meg. Det sitter ei gummikappe på kolba, men hvor mye hjelper vet ikke jeg. Detta er nok bare en vanesak. Ettersom jeg har sett på google er disse meget populære i afrika til big five Noen som vet hvem som har grei pris på treningsammo på østlandet? Skal jeg først skyte vilt så bør det være med et skikkelig kraftig kaliber spørr du meg, mange meninger om dette. Nå har jeg sikkert ikke svart på alle spm som kom med her men jeg må legge dattera.....morro varre hvertfall..
  15. Var en tur på banen å dro av 25 skudd med min nyinnkjøpte 375 H&H i dag, det gikk så blodet spruta i panna pluss at skuldern trenger litt hvile. Dette er vel noe man må venne seg litt til å skyte med. Får en 338 Win mag på mandag. Hvordan er rekylen her i forhold? Noen som vet?
×
×
  • Create New...