Jump to content

TheSquareCow

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheSquareCow

  1. Syns det virker som folk flest har et "normalt" forhold til dette, ser en del foreslår at man legger seg litt lengre frem en de andre, vil ikke det hjelpe på lyd, men forværre trykk-effekten? Spør fordi jeg ikke vet bedre Personlig så er jeg ikke typen som har en "utidig" trang til å korrigere på de som er litt på utsiden av den oppgåtte stien, merker på skytebanen, spesielt i disse oppskytingstider, at det blir sett på som unødvendig å "plage normale folk" med noe grøvre en 6,5/7.62 nato, syns det er synd. Litt OT, men det omhandler toleranse og det er også et hett tema på fjorden for tiden, en båt som lå ca100 meter unna meg startet agregatet for å lade litt batterier i 10 tiden på formiddagen, jeg reflekterte ikke noe større over dette, men dama i seilbåten som ligger vedsiden av meg...hun reflekterte over dette, slenger fra seg seg boka si og raser avgårde mot nevnt aggregatpilot, jeg var litt spent på om hun skulle klare å opprettholde dette gammeltestamentiske vredet i de forholdsvis kuperte 100 meterne bort til stakkaren som ladet batteriene, det viste seg at jeg bekymret meg i unøden, for det klarte hun helt fint. Hun ga innehaveren av båten det glatte lag fordi han hadde en så usosial adferd, her snakker vi om et saktegående innebygget dieselaggregat, det er så vidt man hører det gå. Spørsmålet er jo hvem av disse to som oppviste "usosial oppførsel". Noen mennesker har en ubehendig trang til å skulle "si ifra" hele tiden, på sine og andre's vegne, mest sine.
  2. Lå vedsiden av en med 300 win mag med rekylbrems i dag, og kan ikke si det plaget meg nevneverdig. Han ødela ihvertfall på ingen måte min morro! Ser på avstemningen at majoriteten deler dette synet, likefullt er det synd at noen skal få ødelagt skytetreningen sin, men det er en skytebane, så der smeller og rister det en del. Det er faktisk derfor jeg drar dit! Jeg kjenner bare en som ikke klager på naboen, han har ikke noen naboer, men han finner alltids noe å irritere seg over likevel.
  3. Da ble det Howa 1500, med GRS stokk, Docter 3-12x56 m/lys, Norma tofot og rekylbrems. Nå er jeg en glad gris! Må forøvrig skryte litt av Jaktdepoet for suveren service og raske svar på mailhenvendelser! Det som er værre er at halvparten av de jeg sendte mail til i juni fremdeles ikke svart... Og det var ikke noen "kjøkkenbenkfirmaer", merkelig måte å(ikke)selge på..
  4. Godt poeng.. Får tygge litt på det der..
  5. Supert! Fint å høre fra folk med erfaring fra begge to, men jeg er faktisk litt spent på rekylen i en "plastikk" 300 win mag, brukte 300 win mag 6 år i forsvaret, så er jo vant med rekylen, men så veide jo den rifla tett på 8kg...
  6. Med hva da? Howa? Hvem er best på finnish? Er klar over det ikke er 50 000,- rifler vi snakker om..
  7. Tanken er elg,rådyr og villsvin i første omgang.tusen takk for svar forøvrig! Jeg også heller mot Tikka'n..men jeg har jo også sett x antall tester hvor Howa kommer seriøst bra ut mht presisjon, veldig glad i Mirokuen min, så japanerne kan jo lage våpen når de vil.
  8. Hei og god dag/aften godtfolk! Skal ha en rifle i 300 win mag, valget står nå imellom Tikka T3 super varmint og en Howa med grs stokk, blir dette kun et spørsmål om smak og behag, eller er det noen åpenbare fordeler/ulemper med noen av disse? Mvh:Kristian
×
×
  • Create New...