Jump to content

Grombrun

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Grombrun's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har for en liten stund tilbake endelig kommet i gang med lading av egen ammunisjon til min 6.5x55 Tikka T3 Super Varmint + A-Tech TMM4 Demper. Ettersom bruksområdet for riflen er langholdsskyting, er nøyaktighet på målingene det som er mest i fokus for meg. Etter å ha lest en del på kammeret og nettet sitter jeg igjen med et par alternativ jeg behøver litt "erfaringer", pros/cons om disse: 1.) MagnetoSpeed 2.) SuperChrono 3.) Andre "standard" kronografer (kom gjerne med gode alternativ) På forhånd takk for gode råd! Rifle: Tikka T3 SuperVarmint 6.5x55 Stokk: GRS long range Demper: A-Tech TMM4 Kikkert: Viper PST 4-16x50 FFP Tofot: Versa Pod mod 2
  2. Du sier du måtte kappe bolten, vet du hvor mye av bolten skal jeg kappe for at denne går helt inn i GRS stokken? Virker litt dumt å kappe for mye..
  3. Høres bra ut! Hvilken av Versapod modellene kjøpte du? (navn/lengde?) Er det noe "tilbehør" jeg trenger sett bort i fra epoxy?
  4. Jeg har en GRS Long Range stokk, og er på utkikk etter en tofot til denne. Rifla blir brukt til liggende skyting. I forbindelse med dette lurer jeg på følgende: 1. Lengde på tofoten. (6-9" eller 9-12") ? 2. Erfaringer med ulike merker (gjerne med leverandør) / oppheng? God Helg!
  5. Jeg leter på nettet etter forhandlere av Nightforce i Norge. Finner kun Winge våpen. Finnes det andre, eller leter jeg i mørket etter noe som ikke eksisterer?
  6. Ja, jeg ser absolutt prisaspektet. Det jeg lurte på var litt mer i retning .260 og 6.5x55's egenskaper sett opp i mot hverandre.
  7. Etter å ha lest en del om disse to kaliberne er jeg litt forvirret. Resultatet er at jeg nå har et par spørsmål om henholdsvis .260 Rem og 6.5x55 SE, som jeg håper noen her inne med mer kunnskap enn undertegnede kan besvare. 1.) Hvilket kaliber av disse to har best utgangshastighet (m/s)? (.260 Remington sitter i en modifisert 7.62x51 (.308win) hylse, 6.5x55 sitter i en "55" hylse. Burde ikke den lengre 6.5x55 ha mer plass til krutt enn .260 Rem'en, og dermed bedre hastighet?). 2.) Hva veier for og i mot 6.5x55 SE og .260 REM når man sammenligner disse to med hverandre? 3.) Hvilken løpslengde bør jeg gå for? Tiltenkt bruksområde er langholdsskyting ut til 1000m.
  8. Ja - på papiret ser 270wsm overlegen ut i forhold til 6.5x55 - vet du om det er noen problemer rundt lading av disse?
  9. Er det noen der ute som har erfaring med : .300 WSM (winchester short magnum) .270 WSM .260 Rem Hvordan er disse kaliberne på lengre hold? (ut til 1100m). Alle erfaringer tas i mot med stor glede. Trenger litt hjelp i utvelgelsesprosessen i forbindelse med kjøp av ny rifle. (tikka T3 Super Varmint) På Forhånd Takk
×
×
  • Create New...