Jump to content

Jeger37

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Jeger37's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kondolerer! Det er det som er bakdelen med og skaffe seg hund, den dagen kommer og den er tung. Lykke til videre.
  2. Høres jo ikke ut som om jeg bør begyne og bekymre meg så veldig enda, er bare så utolmodig av persjon. Jeg prøver og gå i skogen så ofte som mulig, etter jul har jeg sluppet ho 2-3 ganger i uken i det samme området i håp om at dette området kjenner ho så vi må utforske mer , er et område der det fort kan stå elg. En dag vi var ute, gikk ho opp på en liten kolle og romsterte noe veldig, da jeg kom opp var det 3 senger ho rullet seg i, sengene var nok over 1 døgn gamle og likta satt nok godt i sengen men ikke i spora. Her jeg går (østfold) er det jo helt snøfritt og steder og slippe har jeg nok av, så det er bare og ta seg en tur.
  3. Hei igjen! Jeg går alderig langt før jeg slipper, så det er nok tid hun trenger tror jeg. Det er ikke noe snø der jeg går. Da hun får noe i nesa får jeg vertfall en bekreftelse på at jaktinstinktet er tilstede, er det en mulighet og gå veldig smått fremover i terrenget for så og sette seg når hun begyner og gre i noe (alt fra lyng til eventuelt spor) ? Er egentlig ikke bekymret, bare lurer på om dette er normalt i den alderen og hva som er lurt og gjøre.
  4. Hei! Mulig det er andre tråder som kan hjelpe meg med dette, men og lete i det store havet etter den rette dråpen kan bli litt mye. Derfor startet jeg en ny tråd. Jeg har skaffet meg en Elghund valp som nå snart er 6mnd, vi har hatt noen turer i skogen der ho går løs, men problemet er at ho ikke går fra meg. Ja jeg har hørt og lset at man bare skal sitte på en stubbe og lese en bok eller to, men hva snakker vi om i tid? Jeg har sittet på samme plass i 2-3 timer, og ho er fortsatt en skopusser, kanskje 50-60m fra meg og til tider ligger ho ved min side. Er dette normalt? Hadde store planer om og trene på innkalling, men det ikke lett når ho ikke går noe sted, selv sliter jeg med tolmodigheten når det gjelder og sitte stille men nå har jeg bestemt meg at dette skal jeg klare. Finnes det noen lur måte og motivere hunden til og gå litt lenger ut? Håper det er andre her inne med større erfaring som kan komme med noen tips og råd.
×
×
  • Create New...