Jump to content

truetdyreart

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

truetdyreart's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. takk skal du ha! mere komplisert var det ikke, og siktingen ble perfekt!
  2. Hei, har en cz Brno mod 2 .22. har nettopp kjøpt meg en BSA sweet 22 3-9x40, er veldig fornøyd med dette men jeg lurer på hvordan man fjerner klaffsikte eller klaffen på løpet for å få kikkerten litt lenger bak, det hadde vært supert å fått svar
  3. påpenet ble tatt over/kjøpt av oldefar som hagle, så det stemmer sikkert at det er ei omboret rifle
  4. jeg har en hagle fra 1877 som er laget i kongsberg våpenfabrikk, men det var noen som sa at dette kunne være ei ombora rifle. jeg har ikke anelse, og jeg finner ikke noe info om dette her. er det noen som har peiling?? http://www.cowansauctions.com/auctions/ ... mId=118511" target="_blank helt likt dette våpenet^^ med våpenet fant jeg også et gammelt skrin med gamle messingpatroner og ladeutstyr, svartkrutt og annet stash!!
  5. jeg har aldri tenkt å selge den, men jeg lurer fortsatt litt på verdi hvis den er i topp stand?
  6. jeg har ikke telefon tilgjengelig akkurat nå men jeg tror dette her skal gå bra, her ei kule av 6,5x55, så kan jeg sende den igjennom å skjekke. takk for hjelpen løpet er brukbart, men jeg skal vente med å skyte til en annen dag!
  7. men hva skjer hvis kula blir f***ed inne i løpet, kan det ikke rett og slett sprenges da? har du tips til hvordan jeg kan teste konsistensen i løpet før jeg fyrer av skudd?
  8. pipa ser ikke så ille ut egentlig, jeg kan se riflingene inn i løpet tydelig.. ellers er våpenet i god stand, alt er på utenom bajonett da, utrolig fint våpen. og bolten er suveren;)
  9. er det dyrt å bore ut å legge inn nytt?
  10. jeg har jo andre våpen til skyting, men kragen får vel være til veggpynt (det er den god til)
  11. det er jo synd at løpet er så dårlig, men det har vært utrolig morsomt å kunne bruke våpenet da. men jeg har også et annet våpen liggende fra 1877, bygd i kvf. det er ei hagle da som jeg egentlig ikke finner noe slags informasjon om. jeg fant et lignende våpen på nettet som het rolling block el. men jeg så noen tydelige forskjeller, er det noe samleverdi på dette? er det et "skjeldent" våpen?
  12. jeg har en gammel krag jørgensen 1907, artilleri karbin. jeg så på kvf.no at det ble laget bare 750 av disse, og at det bare var ett produksjonsår på de. denne rifla er i relativt og stand, utenom innsiden av løpet som er ganske rustet. hvor mye har denne rifla i verdi, i og med at det bare ble laget 750? og evt. går det ann å fikse ett rustet løp eller må det byttes?
×
×
  • Create New...