Jump to content

revehunter

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by revehunter

  1. Heisann. Har et problem med at jeg ikke får status fra T5 båndet over på astro 320. Den viser ikke Batteristatus, kommunikasjon, gps signal, tilstand, forflytning og gjennomsnittshastighet. Hva er galt ? Viser bare avstand fra bånd til håndenhet.

     

    Er rimelig ny på astro systemet, så er ikke helt inne på alt enda.

  2. Hei, jeg har blitt 16 og skal låne et våpen til jeg får kjøpt meg egen,er det slik at hvis jeg ikke har våpekort fra før så må jeg søke om å låne våpen? eller er det bare å skrive utlånserklæring med foresattes tillatelse på at jeg kan låne våpen?

    Takker på forhånd for svar :D

  3. Er det noen som vet om man får tak i avtagbart magasin til weatherby? har hørt at man kan bruke howa sine magasiner, men at det krever en enkel ombygging. er forresten kal 223.

  4. Vet ikke om dette er rett plass å sette innlegget på, men jeg har noe partisan i 223 som tennhettene har eksplodert på og kruttslammet har gådd inn i sluttstykket slik at det har kommet masse sot i det slik at jeg har fått klikk osv.. Noen mente at partizan var noe drittammo og at det var derfor sluttstykket begynte å klikke. Eller er det andre grunner ?

  5. Er det noen som har plagdes med at enten tennstemplet sitter fast eller fjæra er for slakk? rifla er bare skutt 120 skudd med. har ikke hatt noe våpenolje i sluttstykket. er en vanguard s2 i 223 rem som jeg bruker til revejakt...

×
×
  • Create New...