Jump to content

Stock3

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Stock3's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har saumfart ipsc regler men finner ikke noe om polering av avtrekk i prod.? Er det noe regler på dette eller normer;)?
  2. Svarer deg her jeg;) Jeg har ikke fått skutt mer enn ca 600 skudd med den, jeg har ikke såå mye pistol erfaring, så ta erfaringutvekslingen med en "klype salt"... Jeg har skutt endel med H&K p30, og glock, som er en ganske så forskjellig opplevelse til en double action.. Så i sammenligning er det jo merkbart mindre rekyl, og avtrekket er veldig bra i forhold. Selv om det er tungt førsteskudd prod. Jeg har Stock 3 special, den forniklete utgaven, den er vel rustfri også, hvis jeg ikke tar helt feil;) Sitter som støpt i hånden, jeg likte den bedre en shadow'en. Praktisk med justerbart sikte, ( det ble brukt ved innskyting) lå ca 5 cm feil på 25 m. Men med god hjelp til justering ble det veldig bra! Hvis du er i Oslo en dag, kan du sikkert få prøve en tur;)
  3. Takk for gode tips! Jeg liker ideen om at pistolen skal være slik den er + at jeg har 0 kompetanse når det kommer til å mekke på avtrekk mm. Fort farlig å tukle med slikt.. Nytt spørsmål dukket opp.. Ang. hylster: Innenfor production, er det noen hylstre som ikke kan brukes, jeg har lest en plass at lårhylster ikke er OK. Ikke at det er noe problem. Tenker også på konkurransehylster, ala rc speed, DAA Racer ol. ? er det noen regler på dette? Kan det brukes i alle klasser? Har i utg pkt tenkt å bruke et Kydex hylster, men det er kanskje ett handicap mot konkurransehylster? Har ett Ghost stinger hylster som jeg har tenkt å bruke, noen erfaringer?
  4. Er det noen som har noen meninger om div. siktemidler? Fiber korn, tritium, med og uten prikk osv. ??
  5. Hei Takk for gode svar! Mange regler der ja.. Jeg har kjøpt Tanfoglio Stock III special. Regner med at det er ment for griptape i innpresset i håndtaket.. Har også bestillt et ghost stinger hylster, med belte og mag.holdere.. Håper det duger, har snust litt rundt her, så fått ett godt inntrykk. Har bestillt ifra ipscstore.eu, virket pålitlig nok, og en av få som har utstyr til tanfoglio (så vidt jeg vet;)
  6. Hei! Jeg er ganske ny i gamet, akkurat kjøpt min første pistol og skal snart på praktisk-kurs. Jeg satser i første omgang på production hadde jeg tenkt, fått inntrykk at det er en plass å starte ?? Jeg har ett par spørsmål vedrørende regler i production ol. - Er det slik at det SKAL brukes en 5" pistol til production? - Hva er lov av modifikasjoner? bytte til fiber-sikte, legge på greps tape, ol? - Er det noen krav til utstyr som belte,magasin holdere, hylster, evt annet utstyr? - Hvilke steder i Oslo omegn ( Lillestrøm,Skedsmo) er det klubber, baner der det drives med praktisk skyting? Vet om Hula/ Okts Mvh André
×
×
  • Create New...