Jump to content

krogstaad

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

krogstaad's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gåsejakta for min del skuffa litt i år. Var ut 6 morgener og 2 ettermiddager. I Levanger. Tror vi skaut ca. 30-40 stk tilsammen. Blinds og lokkegås skal være ok, så tror været har spilt en rolle på resultatene. En morgen ble det skutt 56 gås på naboåkeren (1 km unna, da Tor Ola Dehli var på besøk), vi skaut 10 stk. Da hadde gåsa dagen før nesten BARE vært på åkern vår. Spesielt, men naboåkeren var første stoppested fra sjøen, så det var vel gjerne grunnen til at de lykktes slik de gjorde. Samtidig så var det tosifra flokker på vei ned, men når det ble skutt i hytt og pine ved naboåkeren fikk de panikk og fløy ned til sjøen, og deretter opp til åkern der de plaffa ned 56 gås. Kjipt for vår del! Håper det blir like mye gås neste år, da skal vi minst doble resultatene.
  2. Gåsa kom vel etterhvert? Enorme mengder kortnebb & grågås på Skogn il. slutten av sept. og gjennom oktobern værtfall
  3. Enorme mengder satt på Nossum (5 min sør for Levanger sentruv, ved E6) igår (torsdag). Fortsatt muligheter, men har erfart at man ikke får særlig mange sjangser når det er så store flokker her i Levanger, værtfall.
  4. Rådyrterreng i Levanger, nærmere bestem Torsbustaden er tilgjengelig. Er kjent oppi der, så kan bekrefte at mulighetene for å skyte rådyr er store! http://www.njff.no/portal/page/portal/nord_trondelag/lokallag/levanger/nyhet?element_id=177106019
  5. Ikke høyere vekt? Det synes jeg er rart ifh til geviret...
  6. La ut åte tirsdag (smågris) bak maskinbua. Snøen la seg idag, bør jeg gjøre noe med den rundt åte? Og grisen har ligget død i ca ei uke, påvirker det matlysten til reven?
  7. 2 stk kråke x 2 = 4 poeng Sesongen er ung, så watch out folkens!!
  8. Hjortejakta og elgjakta er vel over for min del i år. Er heldig som er grunneier og del av et jaktlag i Nord-Trøndelag med 13 elger og 11 hjorter (+felleskvote etter 10. okt) på kvoten. Å fylle kvoten var vel det minste problemet. Dog ikke like gøy for oss som liker å sitte på post å gå drev når over halvparten av dyra skytes på innmark. Men på de få dagene jeg var på hjort/elg-jakt så felte jeg ei hinne på 72 kg. Stor opplevelse da jeg satt i tårnet i vår egen skog, det kom 3 hjorter i full fart, jeg ropte på de, de stoppa og PANG. Har skutt to elger tidligere, men dette er desidert den største jaktopplevelsen min. Hjortebestanden der jeg jakter (Levanger) er på vei opp. Hjorten blir enda mer spredd utover kommunen, etter å hadd tilhørighet til et spes. område. Prøvde meg på brølejakt sist uke, uten hell. Kompis av meg som var på samme sted kvelden før, og da kom det en bukk brølende. Samt en inne i skogen. Dette foregikk på innmark. Slenger med to bilder av min fangst og kronhjorten på 152 kg som ble skutt i 1. perioden av elgjakta: Kronhjort (3 tagger ene topp, 4 på andre topp 11tilsammen, 152 kg) Hinne på 72 kg
  9. Glimrende Dahlen Lund! Sjalusien oser!
×
×
  • Create New...