Jump to content

freetexx

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

freetexx's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Ikke kjøpt enda, men blir nok breton! Mye av grunnen er at 9-10mnd i året blir det tur, trening og innehund! Og da blir det nok best med breton tett på andre hus!
  2. Hei! Kleiner münsterländer er selvfølgelig en kandidat å kikke nærmere på! kjenner noen rasen godt? selvfølgelig er god jaktlyst og viltfinner evne viktig:)
  3. Ser fordelen med at det er en liten hund, pen hund og med bra jaktlyst, ved å velge de rette linjene er ihvertfall sjansene store for det! Det finnes jo mange pene fuglehunder som har et mye sterkere navn innenfor jakt! Men liker somsagt størrelsen til breton!
  4. Mange gode svar her! Tror valget faller på en Breton jeg! noe sier meg at dette er en mer behaglig hund å ha inne! selv om det med spetsjakt virker meget spennende, så må jeg ta litt hensyn til at hunden vil bo mest inne! kan være mye moro i å trene en god stående fuglehund også vil jeg tro
  5. Takk for mange gode svar! Så breton og spets røyter ca like mye? Håper mindre enn elghund! Dem er håpløse å ha inne!
  6. ja hvis det blir spets, vil det bli mest jakt i odalen! altså en del ulv er det jo her! viktig at spetsen kan være en fin bånd hund i ukedagene med dager inne! og skogen med tilhørende jakt i helgene! vokst opp med elghund, men disse har alltid hatt plass i eget hundehus med tilhørende luftegård! en evt spets nå vil få bosted i huset! og dermed en fordel om den ikke bjeffer hele tiden! Og hvordan er det med røyting på spets kontra breton?
  7. Tusen takk for et meget godt svar! Bor i boligfelt selv! Liker alt ved breton! Men syntes det er utrolig spennende å snike innpå losen også! Ingen som veit om valper av spets?
  8. Hei! Ser litt på diverse fuglehunder! Kommet frem til følgende: Breton for stående hund og spets for treskjellende! Men hvilke av disse 2 jaktformene er mest moro og spennende! Tidligere bare erfaring med elghund, og det skal jo sies at det er noe spesielt og spennende å kunne snike seg innpå en los! Desverre er spets litt vanskelig å få tak i, samt at de går for å lage mye leven inne? Så hva tror folk gir best hund og spenning for skogsfugl? Samt at hunden må fungere inne! Del gjerne deres meninger!
  9. Hei og takk for info sigboy! Ja vurderer PPC utgaven fra mastershop! Da har jeg hvertfall en god pistol som kan følge med i lang tid! Liker utssende på den og sikte! Samtidig lurer jeg litt på x-five black and white! Men denne mangler det bra sikte og pic-skinne
  10. ja takk for info:) Liker utseende på sig også! Men x-five er jo også en mulighet! men ser for meg at den ekstra lengden six gir, vil være med å gjøre det lettere å treffe på litt hold! http://www.huntershouse.dk/kat1279-X-Fi ... e-Alu.html
  11. Hvordan er sig five/six i forhold til denne? http://www.wingevapen.no/index.php?do=c ... topcat=440
  12. Ja til presisjon må jo dette være drømmen?? http://sigsauer.de/englisch/mastershop/ ... tion.html#" target="_blank også har man denne: http://sigsauer.de/englisch/mastershop/x-serie.html# og litt billigere: http://sigsauer.de/englisch/sport/p226-x-five.html# Noen som har ærfaringer med en av disse?
  13. Hei! Hvem er den aller beste sig sauer når det gjelder presisjon og følt kvalitet? http://sigsauer.de/englisch/home.html Eller er sphinx 3000 bedre enn de fleste når det gjelder kvalitet?
  14. Takk for tipset:) regner med at dem tar jobben ja, men da gjerne med et par ukers venting!
  15. Hei! Lurte på om det er noen som tar på seg å gjenge et løp til tikka m690 30.06 nå snart? skal monteres en A-tec demper! er veldig pågang hos de kjente børsemakerne nå Gjerne Østlandet (kongsvinger-jessheim-kongsberg) traktene!
×
×
  • Create New...