Jump to content

Wildx

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Wildx's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi sparker ikke ut noen. Det er imidlertid slik at målgruppen vår, og de vi tilrettelegger gratis aktiviteter for er ungdom opp til og med 22, og dette vil sannsynligvis bli justert opp til 25. Og som sagt, vil man fortsette å være med på aktiviteter kan man bli frivillig leder.
  2. De som har deltatt noen år ender jo ofte som frivillige ledere for de yngre.
  3. Representanten fra Wild X har ikke unnlatt å sbvare på noe som helst. Jeg ga et generelt svar på sannhetsgehalten i innlegget øverst på denne tråden. Men hvis noen lurer: Av de 17 som dro til Gausdal med oss i høst hadde altså 6 av 17 etnisk norsk bakgrunn. Jeg fastholder at påstanden om at vi skule sile folk ut fra etnisk bakgrunn er blank løgn. Og jada, jeg vet at andre også serverte pølser på Sognsvann, men de hadde andre hovedaktiviteter. Hos oss var det matkø hele agen. Dette kan sikkert fint bekreftes av FRIFO, på samme måte som at Gausdal Fjellstyre helt sikkert kan bekrefte at det var et solid innslag av etnisk norske ungdommer på Gausdalturen. Det er sånn set en ærlig sak å ikke like Wild X, men å lyve opp historier eller lage konspirasjonsteorier om at dette skulle være en slags fordekt forretnigsdrift, det er så langt fra en ærlig sak man kan komme.
  4. Problemet med internett er at folk kan skrive så mangt, og at mange tror på det. Episoden med en ungdom som ble avvist fordi han ikke er flerkulturell er simpelthen blank løgn. Signaturen Kalstad som sprer slike historier har enten blitt lurt trill rundt, eller så har vedkommende andre motiver for å fortelle usannheter. Det eneste som er sant i Kalstads innlegg er at vi serverte mat på Friluftslivets dag. Det gjorde vi på oppdrag fra Friluftslivets Fellesorganisasjon, som også tildelte oss den strategiske plasseringen av hensyn til matserveringen. Vi var seks personer som bruklte denne første søndagen i september på å servere mat til rundt 1000 personer, i all hovedsak med norsk bakgrunn At vi skulle utestenge noen på grunn av etnisk tilhørighet for å oppfylle en eller annen merkelig kvote er bare lattervekkende. Vi har selvfølgelig ingen kvotering av medlemmer og er åpne for alle som godtar formålsparagrafen og er i riktig aldersgruppe. Maken til vrøvl og løgn skal man lete lenge etter. Sannheten er at den største etniske gruppen i Wild X er nordmenn. Slik har det vært helt siden starten. Rundt en tredjedel av deltakere og frivillige ledere er norske, og har norske foreldre, besteforeldre og sikkert også olde- og tippoldeforeldre. Flertallet av styret i Wild X, dvs 5 av ni er også norske. Dette siste har tydeligvis Kalstad som har besøkt vår nettside ikke brydd seg om å videreformidle. Jeg kan legge til at i styret for det nyopprettede lokallaget i Oslo er også tre av seks medlemmer etniske nordmenn. Når det gjelder «PSTs interesse i vår retning» baserer den seg ganske enkelt på at undertegnede i egenskap av jegerprøveinstruktør tok kontakt med dem da vi oppdaget noen personer på et kurs som ga uttrykk for ekstreme holdninger. Personlig mener jeg at det er noe alle instruktører bør gjøre, og som jeg vet at andre instruktører i andre foreninger også har gjort. Med vennlig hilsen Tor Bach Daglig leder Wild X
×
×
  • Create New...