Jump to content

hajeger

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hajeger

  1. Noen som har tips om ett veldig!! godt terreng for hjortejakt i nærheten av Stavanger?
  2. Hei, er det noen som vet om gode forum for utleie av jakt eller leie av jakt (fuglejakt) bortsett fra finn.no og inatur?
  3. Hei Jeg er ganske fersk på hjortejakt, og lurer på om noen kan gi meg ett godt tips om hvor jeg kan henvende meg for å ha god mulighet til felling. Bor på Vestlandet nær Stavanger, men avstand er egentlig ikke noe stort problem. Noen gode tips?
  4. hajeger

    Fasanjakt

    Hvor var det du jaktet. Har du litt info ev nettside?
  5. Noen som vet hvor en finner terminliste til fuglehundprøve i Sverige og/ eller Danmark?
  6. hajeger

    Fasanjakt

    Trenger noen tips om fasanjakt kombinert med trening av fuglehund enten i Sverige eller Danmark. Noen som har erfaring? tips om sted? ca priser?
  7. Har en ES- Tispe som for en periode trenger forvert eller ompklassering. Ta kontakt for info.
  8. Er virkelig på jakt etter hjortejakt nå i år. Er ikke erfaren på hjortejakt, men er erfaren som jeger generelt. Erdet noen som vet om ledig jakt?
  9. Noen som har erfaring med hvor mye (eventuelt noe i det hele tatt) en betaler grunneierene for å få jakte ender/ gjess/ duer på deres eiendom?
  10. Er det noen som vet hvor i området stavanger / sandnes det finnes muligheter for å få skutt de 30 obligatoriske prøveskuddene samt tatt prøven nå så snart som mulig?
  11. Takk for svar. Har du forresten noen tips om hvor det er mulig å jakte?
  12. Nei har ikke sjekket der. Men ser det er mye sjøfugl i nærheten av Hafrsfjord, er det bare å gå ut å skyte?
  13. Takk for tips, vet noen om sted det selges jaktkort for slikt?
  14. ble det noen duer på deg? Har selv vært ute og prøvd å få duejakt, men har ikke opplevd så mye "velvilje" blandt grunneierene, både på jæren og i området rundt Kvernevik
  15. Var ute og prøvde ett av terrengene til Stavanger Jeger og fisk i forrige uke, men det var ikke så mye trekk
  16. Hei. Er det noen erfaringer der ute vedrørende jakt hos Sveiobonden? Er erfaren jeger, men totalt uerfaren når det gjelder rådyrjakt og hjortejakt. Ønsker naturligvis jakt med gode muligheter for felling. Noen tips?
  17. Hei, noen der som har erfaring med andejakt på områdene til Stavanger- Rogaland jeger og fisk, eventuelt Jæren jeger og fisk? Hvilket område er "best"? når på døgnet? Hvilket vær, etc etc. På forhånd takk for svar
  18. Hei. Er det noen der som har erfaring med andejakt/ sjøfugljakt nær Stavanger/ Hafrsfjord/ Tananger/ Sola-området? Noen gode steder?
×
×
  • Create New...