Jump to content

raztorez

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About raztorez

  • Birthday 03/20/1972

raztorez's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Send melding til finn slik at selgeren blir svartelistet.
  2. Er ikke mye hjelp å få i fra kommunen ihvertfall. Jeg er også interessert i revejakt i Ålesund, så hyl ut om noen har noen gode ideer.
  3. Får melde meg inn her jeg også da. shultz&larsen clasic 6.5x55 med Shultz & Larsen Hardcore TMD modell 45 toppet med Meopta meostar r1r 3-12x56 med lys. Var og skjøt den inn på skytebana i dag og er strålende fornøyd
  4. raztorez

    Ny jeger

    Endte opp med en Schultz og Larsen clasic 6.5x55 med en Schultz og Larsen hardcore tdm 45 demper. Toppet denne med et Meopta meostar R1r 3-12 56. Har ikke fåt testet pakka enda, men regner med å gjøre det til helgen. Vil også sende masse skryt og takk til ABC Fritid på Åndalsnes for super service. Tenke seg til at man bor i en stor by som Ålesund og det ikke finnes ei dugandes sjappe som selger våpen her. ( med unntak av G-Max som har en selger som har peiling på våpen. Resten virrer rundt som forskremte burhøns om man nevner våpen )
  5. raztorez

    Ny jeger

    Er SCHULTZ & LARSEN CLASSIC DL ei god børse for en nybegynner? http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=26232 og er det et godt tilbud med den kikkerten?
  6. raztorez

    Ny jeger

    Takker for gode tips
  7. raztorez

    Ny jeger

    Har nå kjøpt meg div utstyr, men mangler fortsatt våpen. Tar vel noe tid å få svar på søknaden nå midt i jakta. Har kjøpt meg bekledning hos G-max der de kjørte 50% på div jaktbekledning. Kjøpte meg en Bergans Budor jakke, Eton bukse og Seeland hansker. Total prisen på dette ble 2600 kr Håndkikkert ble en Vortex Vulture HD 8x56 kjøpt hos Jaktfall. Har også bestilt meg Icom ProHunt®F34 Bluetooth jaktradio fra Jaktfall.no. Så nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet og vente på at ordensmakten besvarer søknaden min. Game on
  8. raztorez

    Ny jeger

    Hei hei. Tenkte jeg skulle melde meg på her jeg også. Synes dette er et veldig bra forum med masse nyttig informasjon. Litt om meg selv. Mann 40 år fullførte jegerkurset for 2 dager siden. ( mulig 40 års krise ) Har lenge hatt lyst til å melde meg på kurs og begynne å jakte, men har ikke hatt tid tidligere grunnet familie ( 4 barn og kjærring ) Vurderer nå og kjøpe meg ei rifle og ei hagle. tilbudspakke fra G max som vurderes er en Tikka T3 Lite med Zeiss Duralytt 3-12*50 atec maxim demper Pris : 16500 Escort s12 hagle pris : 4999 Har også tilbud på Sauer 202 med Zeiss duralytt 3-12*50 Atec Maxim demper for 29000, men synes det blir kostbart for en ny jeger. Så nå er det bare å komme seg på nærmeste politikammer og sende inn våpensøknad. Kommer tilbake med mere når jeg har bestemt meg for hva jeg skal velge. Om noen har tips tas de imot med takk.
×
×
  • Create New...