Jump to content

vwoien

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vwoien

  1. Hei!

     

    Jeg skal gå til innkjøp av en ny jaktdress, og tenkte det kunne være lurt å få noen innspill!

     

    Det vil bli både stor- og småvillt, og både i fjell og skog. Har sett litt på tre ulike typer; Härkila Varden GTX (fordi den er på tilbud til 2799,-), Dovre Jegern (1995,-) og Veidemann Elgfall (ca 2000). Er selvføgelig åpen for andre forslag, men da vet dere litt om prissjiktet det er snakk om (2-3000).

    Er det evt så gode rabatter på Vestbysenteret at man får Bergans/Norrøna til fornuftige priser her?

     

    Tusen takk for inspill!

     

    Hilsen Vemund

  2. Hei!

     

    Jeg skal nå kjøpe min første hagle. Jeg var på Intersport i Bogstadveien i dag, og han mente at Lanber Hunter (ca. 9000) var en ypperlig modell for meg. Det er ganske allround småvilltjakt som skal foregå, og jeg er nokså ny i gamet.

     

    Jeg vil selvfølgelig prøve å bruke minst mulig penger, men kvalitet kommer over pris - prøver å finne en gylden balanse!

     

    Noen som har erfarnig med denne? Noen som har noen råd, eller forslag til andre hagler i samme prisklasse?

     

     

    Tusen takk!

  3. Hei!

     

    Jeg er en gutt på 17 år som akkurat har avlagt jegereksamen. Har en far som jakter, men han er på storvilt - derfor er det kun rifler i huset. Jeg er interessert i å kjøpe en hagle, og lurte på om noen har noen tips?

     

    Har vel i første omgang tenkt på en o/u cal. 12., men er åpen for forslag. Hovedområdet vil nok være skytebane (leirduer) og rypejakt, men jeg er ennå ung og alt kan skje - derfor viktig at hagla ikke bare egner seg til det ene eller det andre.

     

    Økonomisk så har jeg skjønt at du får ganske mye bare opp mot 15-16-17000, men selvfølgelig så er det jo fint å slippe å legge ut mer enn nødvendig, så lavere priser er jo absolutt det beste.

     

     

    Kort sagt: En god hagle for en nykommer, men som også kan være med i årene fremover.

     

    Takk for alle inspill!

×
×
  • Create New...