Jump to content

vwoien

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vwoien

  1. Jo mer lydløs jo bedre, men jeg skjønner at det i mitt prissjikte kanskje kan være en vanskelighet å få den helt lydløs.
  2. Hei! Jeg skal gå til innkjøp av en ny jaktdress, og tenkte det kunne være lurt å få noen innspill! Det vil bli både stor- og småvillt, og både i fjell og skog. Har sett litt på tre ulike typer; Härkila Varden GTX (fordi den er på tilbud til 2799,-), Dovre Jegern (1995,-) og Veidemann Elgfall (ca 2000). Er selvføgelig åpen for andre forslag, men da vet dere litt om prissjiktet det er snakk om (2-3000). Er det evt så gode rabatter på Vestbysenteret at man får Bergans/Norrøna til fornuftige priser her? Tusen takk for inspill! Hilsen Vemund
  3. vwoien

    Lanber

    Hei! Jeg skal nå kjøpe min første hagle. Jeg var på Intersport i Bogstadveien i dag, og han mente at Lanber Hunter (ca. 9000) var en ypperlig modell for meg. Det er ganske allround småvilltjakt som skal foregå, og jeg er nokså ny i gamet. Jeg vil selvfølgelig prøve å bruke minst mulig penger, men kvalitet kommer over pris - prøver å finne en gylden balanse! Noen som har erfarnig med denne? Noen som har noen råd, eller forslag til andre hagler i samme prisklasse? Tusen takk!
  4. vwoien

    Tips til hagle

    Hei! Jeg er en gutt på 17 år som akkurat har avlagt jegereksamen. Har en far som jakter, men han er på storvilt - derfor er det kun rifler i huset. Jeg er interessert i å kjøpe en hagle, og lurte på om noen har noen tips? Har vel i første omgang tenkt på en o/u cal. 12., men er åpen for forslag. Hovedområdet vil nok være skytebane (leirduer) og rypejakt, men jeg er ennå ung og alt kan skje - derfor viktig at hagla ikke bare egner seg til det ene eller det andre. Økonomisk så har jeg skjønt at du får ganske mye bare opp mot 15-16-17000, men selvfølgelig så er det jo fint å slippe å legge ut mer enn nødvendig, så lavere priser er jo absolutt det beste. Kort sagt: En god hagle for en nykommer, men som også kan være med i årene fremover. Takk for alle inspill!
×
×
  • Create New...