Jump to content

Gun-ar

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gun-ar

  1. Hei. Takker for svar. Ladningen su skriver om er jeg godt kjent med, og den fungerer fint. Planen nå er å bytte ut waden med en stål wad som jeg kutter «slites» selv på. Dette skal etter det jeg forstår gi svært tette skuddbilder. Spørsmålet er hvor mye jeg må ned på kruttmengden for å være «på trygg grunn»?

  2. Hei. Jeg har ladet en del til hagle kal. 12/70 noen år. Ønsker nå å strekke holdet lenger enn 40 meter. Trengte å prøve med «stål wads» unslit,

    som HS skriver om i ladekurset øverst i tråden. Ellers tenker jeg å bruke 38 gr. Hagl og 30 - 31 grain longshot.

    Er det noen her som har erfaringer med dette?

  3. Ja, du kan kjøpe picatinny skinne som monteres rett på Blaserløpet. Hvor mye du sparer på dette kontra kjøpe en montage til hver kikkert er usikkert. Orginal montagen finnes på bruktmarkedet også.

  4. Takker så mye for tilbakemeldingene. Da blir det tur til København. Jeg bruker bonuspoeng på SAS, og trenger vel da en låsbar våpenkoffert når pistolen skal sjekkes inn og sendes som spesialbagasje. Jeg må vel også fjerne en vital del som må sjekkes inn separat?

  5. Fikk også god presisjon i min med diamond line. Veide kruttet for et års tid siden, det er 35.3 grain krutt i den. Kula tror jeg er en 105 grs berger BT target, gir ca 910 m/s i mitt løp. Tror ikke det kruttet Norma bruker er i vanlig salg.

     

    Ja, det er Berger 105 gr. VLD match kulen de bruker i sin Diamond line. De couter den selv, men selger den ikke til lading. Da er den kun å få i blank utgave. Har prøvd diverse ladninger med N19 fra 38 til 40,5 gr. men lykkes ikke 100%. Viljen C.o.l. bruker dere?

  6. Jeg er på jakt etter et skytterlagskrutt som kan sammenlignes med Norma 203B. Jeg har forstått at N11 er lik N202, men når jeg leser av data på boksen og i Normas ladetabell er N 11 nærmere N203B enn N202. Maks på boksen for SMK 168 gr. Er 46,3 gr som gir 868 m/s. I Normas tabell er maks for samme kule med N202 42,4 med hastighet 815. Med N203B er maksladning 44,8 gr. Som gir 838 m/s. Jeg skal bruke kruttet til å lade 80 gr. kuler i 6 XC, og lurer på om jeg kan ta utgangspunkt i dataene for N 203B kruttet?

  7. Helpressing av hyllene er et must når det gjelder Blaser. Jeg helpresser og tester så en hylse i kammeret. Går den inn uten friksjon og lett ut igjen, er den satt riktig. Etter jeg startet med helpressing har jeg ikke hatt et eneste klikk. Jeg har fem løp jeg lader til, og skyter mye.

×
×
  • Create New...