Jump to content

Hunter_x

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hunter_x's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg valgte selv Tikka T3 Stainless og er fornøyd med valget. Har også lest litt om at avtrekket skal være bedre på Tikkaen og så har du løst magasin. Fin gange på sluttstykket og presisjonen var bra.
  2. Glemte å nevne at jeg skjøt på 100 m.
  3. Var i dag på skytebanen og prøvde den nye demperen. Nesten ingen lyd og ikke rekyl. Måtte siktejustere med 7 knepp opp og 7 knepp til venstre. Er det vanlig at det er så stor forskjell med og uten demper? Ellers fornøyd.
  4. Takk for mange gode tips. Valget ble en A-tec Maxim lyddemper.
  5. Prisen,dempingen,vekten og størrelsen har jo noe å si. Om jeg jeg nu skulle velge mellom S&l hardcore 35/45 eller Sonic 45. Hva ville dere valgt da?
  6. Hei, jeg trenger litt råd til hvilken lyddemper jeg skal velge til rifla. Har vurdert Sonic 45, S&l TMD 35 og 45 harcore og a-tec maxim. Trenger litt inspill. Hva bør jeg velge?
  7. Det ble Leupold VX-R 3-9x40. Den blir ikke så stor og klumpete når man skal bære børsa. Har bestilt og vente på riflepakken
  8. Skal investere ny rifle og jeg vil kjøpe enten Tikka3 eller Howa hogue riflepakke. Prisen er tilnærmet lik på pakkene med samme kikkertsikte, demper og annet utstyr. Hvilken skal jeg velge? Håper at noen med erfaring med disse riflene kan gi råd?
  9. Jeg vurderer å kjøpe en ny rifle kikkertsikte i mellomklassen. Har sett denne til omtrent kr 6000 Leupold VX-R 3-9x50 Fire Dot 4 m/lys. Kikkerten blir mest brukt til storvilt (elg og rein). Er det noen som har erfaringer med denne, eller kan anbefale en annen kikkert. Har satt tak på kr 7000.
  10. Takk for innspill, tror jeg går for denne....
  11. Vurderer å kjøpe en Howa Hogue pakke kal.6.5. Pakken innholder i tillegg til rifla: Kikkertsiktet Nikko Stirling Diamond 2,5-10x50. Lyddemper Sonic 45 Pris kr 10 995 Rifla har fått mye ros men er mere usikker på kikkertsikten og lyddemperen. Er det noen som har erfaringer med disse produktene som medfølger pakken? Dette er den første rifla jeg kjøper. mvh førstegangskjøper
×
×
  • Create New...