Jump to content

kjedelig mann

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kjedelig mann

  1. Hei Ser at Ruger kommer med en ny ruger american 17 hmr. Det er laget både en compact og en standard. Vil løpslengden ha noe å si på en kule så liten som 17 hmr? En vil jo uansett ikke skyte på mer enn rundt 100 meter med 17hmr.
  2. Selv om jeg er kjedelig, så trenger ikke rifla være det. Så 9.3 er det beste alternativet? 375 HH er det mye mer rekyl enn 9.3?
  3. Så løsningen er kanskje å gå opp til noe kraftig som funker i afrika? 30-06 er vel litt likt 308? Jeg er ikke en person som trenger det kraftigste på markedet men kanskjenoe som er kraftigere enn 308. Tusen takk for svar.
  4. kjedelig mann

    Rifle nr 2

    Hei Jeg har en rifle 308 win som jeg bruker. Nå har jeg lyst å handle inn ett våpen til og lurer på hvilket kaliber. Bruksområdet mitt nå er hjortejakt og mindre vilt som ryper, rev osv. Men jeg har lyst ettrhvert å dra til afrika for å jakte ( ikke elefant og sånne ting, men kanskje sebra ol. Har en 22lr, så ikke foreslå det. Hva bør mitt neste innkjøp bli?
  5. Jo, trenger helt nytt sluttstykke, vil dette lønne seg? Ser at de koster rundt 350 dollar i USA, men det betyr vel det ti dobbelte i Norge pluss arbeid?
  6. Hei Lurt på hvor vanskelig og dyrt det er å skaffe og tilpasse et nytt sluttstykke til en rifle. Riflen er en remington 700 308W. Er dette en omfattende jobb?
×
×
  • Create New...