Jump to content

æljejægern

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About æljejægern

  • Birthday 04/25/1992

æljejægern's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei kjøpte meg ny remington 700 i kaliber 223 rem nå i sommer. varmint versonen vell og merke. Jeg sliter med å finne riktig ammunisjon som rifla klarer å samle. lurte derfor på om noen her hadde noen erfaringer og tips med samme type rifle ang amunisjon. jeg kjøpte remington umc 55gr helmantel og og rws med blyspiss(usikker på type) har også prøvd diverse andre ammunisjonstyper og resultatet varierer. jeg fikk best samlinger med umc amunisjonen. har også lest at det også kan være stokken på rifla som kan være med på å ødelegge litt for samlingen. forskjeftet ligger som limt inntill pipa i front. men mener likevell at jeg skal kunne få bedre samlinger enn 12-13cm. og samlingene blir merkbart dårligere med andre ammunisjonstyper. alt av tips tas imot med takk!
  2. Har aldri hvert borti sightron. Er det brukbart?
  3. Leter etter kikkert til min remington 700 varmint 223. Jeg vil ha en kikkert med mye zoom da fugel er noe jeg kommer til å bruke den på. Gjerne over 12 i zoom. Problemet er at det er prisen på mange av disse er nok så stiv. En kikkert på 5-7000 er av ønske . Men kan gå litt lenger. Noen som vet om noen forslag? Evt en til salgs?
  4. Jaktogfriluft.no og wingevapen.no er butikker med bredt utvalg og mye remington!!
  5. Ble du fornøyd med samling, skyting og kraft på din? Hvor mye kostet det deg? Og hvor gjorde du det?
  6. Var du fornøyd med din? Hvorfor solgte du??**
  7. Noen som har eller veit om en Remington 1100 med kort løp? Evt andre halvauto hagler med korte løp ?
  8. Det med rifle stigning har jeg ikke så peil på. Hva vil det egentlig ha å bety for kulebane og type kule på 100m og 200m i kaliber 223? Syns egentlig det er ganske kurrant at ei børse kan brukes opp mot 200m.. Hvertfall ang toppjakt.
  9. Er på utkikk etter ny rifle for småvilt, rådyr og toppjakt. Har kommet frem til at jeg vil Remington 700, men hvilken model? Står mellom en Remington 700 tactical varmint med 20" tung pipeprofil. Den er så og si ny(150skudd). Følger med en helt grei meopta kikkert, tofot og hausken lyddemper. Ca 11000kr. Og en Remington 700 sps med 22" vanlig pipeprofil. Pent brukt, men brukt. Følger med en smidt&bender kikkert og tofot. Ca 9000kr evnt bud. Hva går jeg for? Stor forskjell på presisjon , komfort og tyngde??
  10. Hva trenger jeg for å kunne begynne med praktisk skyting? En kompis av meg som driver med det og som har drevet med det noen år, har smittet meg med basillen. Vi begynte å prate om hva jeg trenger av kurs etc. men jeg finner ikke noe spesifikt på nett over hva jeg faktisk trenger. er det også kurs i forskjellige klasser som med pistol og rifle? og hvilke klubber som driver med dette og når det er? bor mellom oslo og kongsvinger på grensa mellom hedemark og akershus. er helt fersk på temaet så alt er interisant!
×
×
  • Create New...