Jump to content

Lang-Hansen

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lang-Hansen

  1. Svært bra skrevet! Nå var vel brevet myntet på kommisjonen selv, men har du vurdert å sende det til andre offisielle personer? Kommisjonens arbeid er vel de facto ferdig, og det er vel usannsynlig at forfatterene kommer til å gå ut og si at punkt 10 på tiltakslisten er mangelfullt og inneholder grove feil?
  2. Nå er det viktig at vi, og skytterorganisasjonene, mobiliserer. En presset og tilsynelatende handlingslammet regjering vil jobbe hardt for å slå igjennom hele denne 31-punkts listen fra NOU-en. Som noen sa over; husk hvordan dette gikk i Storbritannia, når denne ballen først begynner å rulle er det vanskelig å stoppe. ALLE STORTINGSREPRESENTANTER MED E-POST: http://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Representantene/Representantfordeling/ Kanskje noen kunne laget en brevmal vi kan sende?
  3. Akkurat det jeg er ute etter, takk. Men må denne sveises på, eller festes den med skruer eller lignende? Ser helst at den er lett å ta av, i tilfelle jeg vil skyte med jernsikter.
  4. Hei! Jeg skal snart gå til innkjøp av en Ruger Mini-14, mest sannsynlig den rustfrie modellen. Jeg lurer da på hvilke muligheter jeg har for å montere f.eks. rødpunkt sikte på rifla, går dette i det hele tatt uten å feste en skinne til geværet? Jeg har sett bilde av at de fleste har skinnen fremme på rifla, altså et slags scout opplegg. Er det mulig å montere skinnen på låsekassen, eller blir det mye styr med sveising osv? Tusen takk for alle svar!
×
×
  • Create New...