Jump to content

lassinj

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lassinj

  1. lassinj

    Måker,

    Jeg hoerte ei historie under de4daagse i dag. Ei ungjente fra Vestfold var svaert opptatt av aa faa seg en veskehund, et av disse chihuaneserkrekene. Men det var saa ublue priser i Norge (opptil 50 laken), saa hun reiste til Stroemstad, og kjoepte en valp for bare 22.000,-. Paa veien heim skulle hun fotografere nurket paa dekket - men da hun vel hadde montert den, og faatt klar kameraet, kom en maake (svartbak=') og nappet valpen - 22.000 til maakemat! Hahaha! Tror det blir litt for dyrt for meg, men takk for tipset!
  2. lassinj

    Måker,

    Herregud.. Okei. Jeg lurte bare på om hva som er det beste åte til og lokke måsen på, har prøvd med brød, men den er ikke så ivrig på og lande på bakken, den bare sirkler rundt og stikker av igjen.
  3. lassinj

    Måker,

    E utrolig my måse bak verksted vårres der æ bor, og æ har fått tilatelse til og felle måse og kråke der, men æ slit med og få måsen på bakken når æ sitt på post.. æ fore dæm med brød.. brøde forsvinn når æ ikke e til stede, men når æ sitt på post så flyr dæm bare i ring over maten, og nekte og land, og når dæm har flydd læng nok så forsvinn dæm ei stund, for og så kom tilbake igjen.. nånn som skjønne korfor dæm oppføre sæ sånn? hadd d kanskje vært ber og lokka dæm med fisk? og nei, æ skjule mæ godt nok te at dæm ikke sjer mæ!
×
×
  • Create New...