Jump to content

aasebø

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aasebø

  1. Sitter her å krangler med svigerfar. Han mener dette er ekte vare. Men jeg mener det er juggel. Han mener detter er butikker som har kjøpt opp parti fra butikker som er gått konkurs etc. Og selger de billig videre.  Men hva sier zeiss. Leupold swarovski om at det selges piratkopier på en sånt kjent nettsted?

  2. For å syte å klage litt. Ålesund må vere den absolutt dårligste plassen for å kjøpe ammo til rifle. Xxl har foreksempel til 223 en type jaktammo,det er oryx,og Ingen treningsammo. Dro ned på g-Max. Der hadde de en type treningsammo og en type jaktammo,det var også oryx til 223.det samme gjelder andre kaliber,eks 3006. Meget dårlig utvalg. To butikker i hele Byen selger våpen,og ammo.men i oppkjøringen til jakta,der ivertfall jeg kunne tenke meg å prøve litt div ammo,har ikke de NOE å tilby. Er det andre som har det slik. Forøvrig så må ålesunds sin xxl jaktavdeling vere den skrøpligste i landet. Takk for meg,det var dagens Ris. Kanskje det kommer Ros en annen dag

  3. mange positive svar her:) han jeg eventuelt skal kjøpe sikte av ville ha det han hadde betalt i rep,kostnader.og det var rundt 5000kr.men finnes det mange forskjellige kahles modeller?, slik som zeiss har victory,duarlyt,conquest osv?

  4. skal ha meg ett kikkertsikte med utvendig tårn,har fått tilbud om å kjøpe ett Kahles 3-12x56 til rundt 5000kr, siktet har vert på reperasjon å byttet rør.vet ikke mere om siktet akkurat nå,er det noe jeg burde se etter?, vet heller ikke hvor gammelt siktet er orginalt.. om det er ett godt kjøp vet jeg ikke,noen som har tips,eventuelt til andre gode kikkerter med utvendig tårn?mellom 4 og 7 tusen`? skal brukes til alt fra gås til hjort

  5. Synes det er kjempefint å vise jakt hvordan det faktisk foregår for de fleste. Jaktfilmer gidder jeg aldri kjøpe eller, for det viser stort sett det perfekte støtt. Sitter heller og stirrer på en nymalt vegg for å se malingen tørke fremfor jaktfilmer (utrolig nok har jeg fått et par, tre, men de har jeg aldri sett!). :)

    Send gjeerne de filmene til postkassa mi :P

×
×
  • Create New...