Jump to content

Kaggen

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kaggen

  1. Hentet fra første innlegg.

     

    Når du skal kjøpe våpenet:

    Ta med søknaden til selger/forhandler.

    Det er viktig at alle rubrikker under "Påtegning av selgeren" er utfylt, hvis ikke vil papirene returneres til selger, og han får 3 uker på seg å få papirene tilstrekkelig utfylt og returnert til politiet.

    Det blå eksemplaret beholdes av KJØPER og fungerer som midlertidig våpenkort, dette har du med deg (frem til du får våpenkortet) hvis du skal handle ammunisjon, eller hvis du er på jakt.

    SELGER leverer det hvite og rosa eksemplaret til politiet.

    SELGER beholder det gule eksemplaret.

  2. Vil helst ha noe med 6" for lengre sikteradius så Rangemaster og Trojan utgår. Mulig det er placebo, men jeg synes det virker bedre for meg på hurtig og liggende skyting i felt. Nå har jeg som regel ikke noe problem å treffe stål med min Tanfoglio på 25 meter. Det jeg ønsker er et bedre potensiale til å fylle løypa og lande flere innersoner :).

    Jeg kan alltids bruke gripteip så nettskjæring er ikke helt det viktigste.

     

    Trojan finnes også i 6"

  3. Ballistisk koeffisient.

    Kulens flyvedyktighet. Den forteller om hvor fort kula bremser opp i lufta. jo høyere verdi jo bedre flyver den og har en flatere kulebane.

    Ballistisk koeffisient er målt ved havnivå, 0 moh., med standardverdier for temperatur, lufttrykk og barometertrykk. Endres disse verdiene vil det påvirke ballistisk koeffisient.

  4. Har også ein Savage Axis, avtrekket der målte eg til 2,7kg. Bestilte nytt med ein gang Timmney fra Midway Norge. Ser att Midway Norge har inne til 1431,- Sikkert andre og som har/skaffer. søk etter Timmney trigger savage edge, axis steel black. Og dette er fult justerbart. Ellers så er det jo ein mulighet å bytte ut orginalfjæra med ei som er mykere.

×
×
  • Create New...