Jump to content

Kaggen

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kaggen

  1. Hentet fra første innlegg. Når du skal kjøpe våpenet: Ta med søknaden til selger/forhandler. Det er viktig at alle rubrikker under "Påtegning av selgeren" er utfylt, hvis ikke vil papirene returneres til selger, og han får 3 uker på seg å få papirene tilstrekkelig utfylt og returnert til politiet. Det blå eksemplaret beholdes av KJØPER og fungerer som midlertidig våpenkort, dette har du med deg (frem til du får våpenkortet) hvis du skal handle ammunisjon, eller hvis du er på jakt. SELGER leverer det hvite og rosa eksemplaret til politiet. SELGER beholder det gule eksemplaret.
  2. Kanskje du vill fortelja hvordan du gjorde det
  3. Ja synes den går greit når eg får litt fart på kulene og helst litt tunge, var ikkje heilt fornøyd med 115gr av samme kula. Men er jo ein liten pistol så krever full konsentrasjon.
  4. Hei. Bruker samme kule og samme krutt. Bruker 4,9gr og COL 29mm, måler fart til 326m/s med ein Pardini GT9 6" Bruker også samme ammo i en glock 26. der måler eg hastigheten til 293-298 m/s.
  5. I mangen av tilfellene der ein skylder på att det er ammunisjonen som er feil som gjør att ein får klikk, er det gjerne att feilen er att ein har for slapp fjær på tennstempel.
  6. Kaggen

    223

    Hei. Har Savage Axis i 223(rustfritt), går som ei stråle den, men avtrekket er ganske så tung, blei bytta med det samme. Satte i denne http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /883000040
  7. Prøv med 31mm og ein liten (tapper crimp) som det står i ladetabellen til H&N.
  8. Barnaul bruker STÅL i sine prosjektil viss det betyr noe for dere, test med magnet så henger den fast. Kommer aldri i mine børser.
  9. Du skriver att du måler mandrellen din fra 6,63 til 6,65mm. Men va måler du diameteren på kula di til?
  10. Ballistisk koeffisient. Kulens flyvedyktighet. Den forteller om hvor fort kula bremser opp i lufta. jo høyere verdi jo bedre flyver den og har en flatere kulebane. Ballistisk koeffisient er målt ved havnivå, 0 moh., med standardverdier for temperatur, lufttrykk og barometertrykk. Endres disse verdiene vil det påvirke ballistisk koeffisient.
  11. Ser att Hodgon Varget ligger likt men N-140. Og da sier nosler sin ladetabell 39,5-43,5Max.
  12. Har også ein Savage Axis, avtrekket der målte eg til 2,7kg. Bestilte nytt med ein gang Timmney fra Midway Norge. Ser att Midway Norge har inne til 1431,- Sikkert andre og som har/skaffer. søk etter Timmney trigger savage edge, axis steel black. Og dette er fult justerbart. Ellers så er det jo ein mulighet å bytte ut orginalfjæra med ei som er mykere.
  13. Her er ei side med mål på hetter. http://www.jamescalhoon.com/primers_and_pressure.php" target="_blank
  14. Takker, da bruker eg Scenar som utgangspungt.
  15. Er det noen som kan hjelpe meg med ein grei startlading til A-Max 155gr i 308Win. Har tilgang på vv-135/140/150 krutt og cci200 hetter, bruker Norma hylser.
  16. For å nulle kjikkerten, setter du kjikkerten på ein speiel, still så til du ser ett tråkors.
×
×
  • Create New...