Jump to content

Stonebridge

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Stonebridge's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Jeg har lest på noen sider på nettet at dersom man har tatt jegerprøve kan man drive selvstendig småviltjakt fra 16 år og oppover. Og at man kan kjøpe hagle dersom man beregnes som edruelig og pålitelig, men jeg har også lest at våpenet må tilhøre en av sine foresatte. så jeg lurer på hva som stemmer. Hadde vært kjempe fint dersom noen kunne fortelle meg litt om dette! Jeg er selv 16 år og har veldig lyst til å ta jegerprøven for å kunne drive selvstendig småviltjakt, jeg har også et par kompiser som skal det samme. Setter pris på raskt svar!
  2. Jeg bestilte min første luftrifle på fredag torsdag som var. En Crosman Nitro Venom Dusk fra Game-On. Jeg lurer på om dette er bra saker og tips til bruk, og åssen kuler jeg bør bruke.
  3. Jeg ser etter en rifle med god nøyaktighet til lang rekkevide. Det bør være mulig å montere tofot på den. Jeg er ute etter en type og nettsted der de selger fra. Jeg kjøper bare fra norske sider, så det er sagt.
  4. Men jeg trenger ikke å kjøpe noe co2 eller lignende for å skyte?
  5. Ok, ser videre. Skal ikke kjøpe på en stund så jeg ser videre og er åpen for forslag
  6. Ok, takk for infoen. På hvilke nettsider finner jeg disse riflene du anbefaler?
  7. Jeg ser på et luftgevær som hetr Ruger Air Hawk Elite, jeg lurer på om det kan være bra? (Link er nederst i innlegget). Jeg lurer på hva denne drives av, om det er knekk eller pumpe eller hva det må være, den er under kategorien fjær. Som sagt så er jeg ny innenfor luftvåpen, så jeg skjønner at folk kan homre litt når jeg spør om sånt. Så er dette et kraftig og bra presist våpen til en nybegynner? Selv om jeg er ny så ser jeg etter våpen med kvalitet som holder lenge. Har Ruger et bra rykte på seg til å være bra? http://game-on.no/products/ruger-air-hawk-elite-45mm
  8. Hei. Er det noen som vet om noen nettbutikker som selger AR 15 eller en Colt M15?
  9. Hei. Er det noen som har sett en norsk nettside som selger luftpistol versjonen av 1873 Colt Peacemaker?
×
×
  • Create New...