Jump to content

dartpil

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

dartpil's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. OK, takk for svar Andreas. da håper jeg det går greit
  2. Hvis du har samme holdning ovenfor politiet er det ikke noe rart at det ble inndratt. Sur for et saklig svar.. svaret mitt var ment til toal, ikke andreas. andreas sitt svar var sakelig og ga svar på det jeg lurte på. toal sitt svar mener jeg ikke hadde noe med spørsmålet mitt å gjøre.
  3. jeg har blitt anmeldt 1 gang før, men den saken ble henlagt. jeg ble registrert i politiloggen ved en anledning også, men ikke noe anmeldelse. så ja en slosskamp. har skrevet klage, men kjenner jeg politiet rett avslår de den glatt. uansett. det var ikke grunnen som var noe viktig her. jeg lurer på hvordan dette blir i forhold til militæret om jeg ikke får de igjen. om du ikke veit noe om det så kan du gi blanke i å kommentere.
  4. var ikke noe svar på spørsmålet mitt da ? så syns ikke den var så sakelig.
  5. ok, takk for svar. da håper jeg det går greit
  6. jeg har blitt anmeldt 1 gang før, men den saken ble henlagt. jeg ble registrert i politiloggen ved en anledning også, men ikke noe anmeldelse. så ja en slosskamp. har skrevet klage, men kjenner jeg politiet rett avslår de den glatt. uansett. det var ikke grunnen som var noe viktig her. jeg lurer på hvordan dette blir i forhold til militæret om jeg ikke får de igjen. om du ikke veit noe om det så kan du gi blanke i å kommentere.
  7. har fått indratt våpenkortene mine pga en slosskamp. forsåvidt greit nok det, men er kalt inn til militæret til høsten og lurer på hvordan det blir i forhold til dette? slikk jeg har skjønt det er jeg betegnet som ikke egnet til å bære skytevåpen. i militæret er våpen en ganske sentral del av førstegangstjenesten. noen som veit hvordan det vil fungere ?
  8. hm. skulle helst hatt low eller medium, 30 mm
  9. ja det hadde jo ikke hvert dumt men hvor får jeg kjøpt disse ringene? ser ikke ut som jeg får kjøpt dem på den siden du linka.. ?
  10. Leter etter base til min carl gustav 1900 med 20 moa helling. mulig jeg er dårlig på google og greier, men finner ingen som er laget for carl gustav. noen som veit om noen, eller har en de vil bli kvitt ?
×
×
  • Create New...