Jump to content

mkongshem

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mkongshem

  1. Tusen takk for alle svar, godt å ha kammeret i ryggen! Da vet jeg at på ca 200 meter har det tilnærmet null betydning med en høyde forskjell på 20 meter :D

    Skjøt akkurat første rev for sesongen nå, deilig! Da var det ca 5-10 meter oppover i høydeforskjell. Traff nesten der man skal treffe(adrenalin faktoren som spilte inn regner jeg med).

  2. Har startet revejakta, og åte ligger på et jorde 200 meter unna. MEN vi ligger høyere enn der hvor åte ligger, ca 20 høydemeter og det går jevnt nedover.

    Aner ikke hvilken vinkel det blir, men tror dere det vil ha noe å si på treffpunktet at vi skyter nedover på 200 meter?

     

    Hva med på 300 meter?

     

    Vi bruker en Tikka T3 6.5 x 55, med Norma Jaktmatch 7,8g.

     

    Takk for alle svar.

  3. Det var ingen bilder på viltkameraet når jeg sjekket i dag. Da er det to muligheter: 1) uheldig at den ikke kom tilbake. 2) pir sensitiviteten ble satt på for lavt(det var fattern som hang den opp igjen og han mente at høyest sens var nivå 1, men bildet i denne tråden ble tatt med sens 5/6.) I natt la jeg ut åte og satt og observerte, og da kom det 1 rødrev innom. Jeg skal gjøre det samme i natt igjen. Kameraet er plassert tilbake med pir sens 6/6 i et håp om at det var feilen.

     

    Jeg er minst like spent selv;)

  4. Hvilken type spurv har hvit stjert?? Syns da virkelig det ser mer ut som pels en fjær...

     

    Er i hvert fall ikke noe spurv på det nederste bildet, så hvis vi går ut i fra at det er det samme dyret på alle bildene er min konklusjon at det MÅ være rev! Hvis ikke det er en katt da...

     

    Hadde uansett vært artig om trådstarter fikk noen flere/bedre bilder av samme dyret og legger det ut her! Venter i spenning! :)

     

    Tviler sterkt på at det er en spurv ja. nærmeste nabo bor flere kilometer unna, så tviler på at det er en katt også.

     

    Viltkameraet er plassert ut på nytt med åte foran, så får vi se om et par uker når jeg skal opp dit igjen. Stay tuned!

     

    Takk for alle forslag fra folk!

  5. Det kan nok kanskje være en rev eller en mår. Men som vi ser på bildet så er den mørk i pelsen, og da begynner jeg å lure på om det kan være en Korsrev. Den kan ofte bli mørkere i pelsen enn en annen rev. Måren kan også stemme med fargene. Den er også en nyskjerrig sak som undersøker nye lukter på nært hold ;)

     

    Korsrev? Hva slags gren av revefamilien er det?

     

    298223_10150864187370123_618625122_20839083_359672690_n.jpg

     

    Dette er et bilde av revene vi skjøt i sommer, bare 200 meter fra der viltkameraet stod, men det er vel vanlig rødrev?

     

    Pleier måren å ferdes rundt på myrer og i skogen? Har hørt at de liker seg langs veiene og i steinura...? eller bommer jeg helt nå...?

×
×
  • Create New...