Jump to content

eggz0r

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

eggz0r's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Interessant, hvem fører dette til den prisen?
  2. 10 000,- inkl ammunisjon for rundt 2 000,- A-bolt Stainless Stalker Jeg er klar over at optikken er dritt, men den funker enn så lenge
  3. Jeg jakter småvilt med hagle, tenker fra rev og oppover. Det skal heller ikke være noen dedikert langholdsrigg, langholdskytinga vil jeg bare gjøre som en sidehobby for å bedre skytekunskapene fremover mot jakta. Det er gjør nok også skytetreningen litt mer spennende Har fått tilbud på en Browning A-Bolt 308. Win med Atec demper og 3-9x40 kikkert fra Tasco. Gått rundt 100 skudd i følge tidligere eier. Jeg kommer nok til å slå til på denne, så får jeg heller kjøpe meg en bedre kikkert når lommeboka får fetet seg opp litt på nyåret. Hva tenker dere om denne?
  4. Mange god tips. Jeg har sendt forespørsel på Mauseren. Tikka og Sako har jeg allerede tittet på, men de ligger høyt i pris, så då må jeg komme over et skikkelig kupp.
  5. Takk for utfyllende og informativt svar. Remington har jeg ikke tittet på tidligere, men ser det ligger mange rimelige med kikkert ute på finn. Den ser nesten ut som et perfekt førstegangsvåpen for en med studentbudsjett. Ser at folk har problemer med tofot til denne rifla, er det noe du kjenner til? Vedrørende optikk, hva tror du om Leupold VX-3 4,5-14x50, som jeg postet tidligere? Er dette et greit kikkertsikte til mitt bruk? Thomas Haugland anbefaler denne kikkerten i budsjettvideoen sin, det er derfor jeg kom inn på den: Howaen har jeg tittet på tidligere, den ser også greit ut Kan vel kanskje stryke 6.5x55 fra lista, men det burde iallefall være en av "de tre store".
  6. Jeg bor i Bodø, så, jeg kan ta en tur til Fauske og Jaktdepoet - takk for tips. Tittet litt på denne kikkerten, men den er vel kanskje litt overkill for mitt bruk? Jeg kommer i iallefall ikke til å sitte igjen med mange kroner til børse http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... ry=leupold Demper er kanskje ikke et must med en gang, hvor mye koster det å gjenge opp slikt hos en børsemaker?
  7. Først vil jeg starte med å si at jeg har lest meg opp og ned i mente i trådene her, men jeg blir ikke noe klokere. Jeg vil ha en rifle og kikkert som gir meg mest mulig for pengene. I utgangspunktet er jeg ute etter en børse som jeg kan bruke på alle typer jakt, men jeg ønsker også å bruke den på bane. Da på avstander opp til 600-700 meter. Hva jeg er ute etter: 6,5x55 Demper God kikkert - som kan brukes på langt hold, som er lett å stille på for en nybegynner - MIL-MIL er vel det enkleste, men prisen jeg har satt meg setter vel en stopper for det. Dette blir min første rifle og det er alt for mange faktorer å sette seg inn i, for en som ikke har peiling i det hele tatt. Kom gjerne med konkrete våpen- og kikkerteksempler fra Finn.no Maks 12 000,- kroner. Martin
×
×
  • Create New...