Jump to content

Jhanchem

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Jhanchem's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei medjegere:) Jeg vet ikke om dette har havnet på riktig mappe men prøver alikevel. Nå er jo forberedelser til fluefiskesesong for fult i gang og i den anledningen så trenger jeg endel råvarer. Så da kommer spørsmålet mitt om det er noen der ute som har: Rådyr/Hjort/Elg/Hare/Rev hår (helst med skinn) Andefjær (helst rumpefjær (CDC) som kan gi bort? Tusen takk for all svar!
  2. Hei medjegere:) Jeg vet ikke om dette har havnet på riktig mappe men prøver alikevel. Nå er jo forberedelser til fluefiskesesong for fult i gang og i den anledningen så trenger jeg endel råvarer. Så da kommer spørsmålet mitt om det er noen der ute som har: Rådyr/Hjort/Elg/Hare/Rev hår (helst med skinn) Andefjær (helst rumpefjær (CDC) som kan gi bort? Tusen takk for all svar!
  3. Jhanchem

    Lanber hagler

    Hei. Hva er forskjellen mellom lanber baron og gyttorp? Har fått med meg at gyttorp er samme hagle som 2083. Og hva er god en pris på en brukt hagle av modellene som er nevnt over? Takk!
  4. Hei. Har planer om å jakte i Hedmark i høst. Er det noen som vet hvor i solør det er bra med ender og gås? Takk!!
  5. Jhanchem

    Valg av hagle

    Men vet noen hvordan Gyttorp er i forhold til 2077?
  6. Jhanchem

    Valg av hagle

    Har skutt endel i det siste på bane og tror jeg har riktig teknikk. Legge kinnet nedpå slik at kinnbeinet butter mot kolba. Jeg er ca 185 og har vel ikke spesielt lang hals. Virker som de som hjalp meg hadde veldig peiling på hva de drev med (var på axel bruun og var en ung og eldre herremann som hjalp meg). tenker meg en tur på Rogne våpen på heimdal og få flere råd
  7. Jhanchem

    Valg av hagle

    På de fleste haglene jeg prøvde i dag så jeg sikteskinne ved låsekassa, unntatt lanber 2077 som er nesten 100% perfekt. Var ingen av dem som var sånn at siktekornet forsvant. Er normal bygd så syns det er litt kjipt at nesten ingen hagle passa. Har jo lest at baikal skal være lav i kolben, men jeg har nesten det motsatt problemet med den:s
  8. Jhanchem

    Valg av hagle

    Når jeg legger i anlegg så ser jeg varierende mengde av enden av sikteskinnet(ved låsebryteren). Da er vel Kolben for høy slik at jeg sikter for høyt? Eller har jeg helt misforstått det?;p
  9. Jhanchem

    Valg av hagle

    Hei. Var og så på hagle i dag og ble veldig usikker på hva jeg skal satse på. Prøvde star baikal: den lå bitte litt høyt Lanber 2083: den lå litt høyere enn baikal Lanber 2077: kolba på den satt som skudd og passa men våpenet er altfor kort Beretta: den lå kriminelt høyt Så, hvordan vil evt lanber gyttorp eller baron være i forhold til 2077? Takk for svar:)
  10. Jeg har noe lignende dette fra Dealextreme(er fast kunde der:p) og lurer på om skal prøve det. Hadde vært kjekt om det funka:)
  11. Hva slags patroner bruker du til due?
  12. Hei.Er er ny på forumet så vet ikke om jeg har lagt posten på riktig sted. Beklager for det. Som sikkert flere opplever så kan man ødelegge tenna ved å tygge på stålhagl. Så, er det noen der ute som har en effektiv måte å sjekke om brystkjøttet på feks dua er fri for hagl? Har tenkt på Rare-earth magneter eller Noe i den duren. Takk for svar!
×
×
  • Create New...