Jump to content

oehall

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oehall

  1. Litt treg til å legge inn bilde, men den første satt 13. November. Fella sto ute i under 2 døgn før den satt. Åte: Honning / fiken / stjerneanis Luktestoff: Halseth Sable Oil
  2. Nr 3 ble hentet ned i dag: 1,4 kg, tatt med Belisle 120 i kasse med honning og fiken som åte. Halseth Sable Oil luktestoff.
  3. Nr 2 denne sesongen. 1,7 kg. Åte: Honning / fiken / stjerneanis Luktestoff: Halseth Sable Oil
  4. Jeg har opplevd feilslag med Aasbøfella, men det var trolig pga litt skjev montering på skråstokk. Nøyaktighet og en liten konsekvensutredning ved montering av fellene er viktig!
  5. Sesongens første mår ble hentet ned i går. 1300 g. Tatt i Belisle 120 i kasse, med honning og fiken som åte. Sable oil luktestoff.
  6. Se her: viewtopic.php?f=112&t=47087
  7. Jeg pleier å bore et lite hull på hver side av kassen der fella står plassert. Har en pakke med "grillpinner" av tre som jeg trer inn og låser av fella med. Da slipper du at den beveger seg.
  8. Jeg har alltid utløserpinnen ut.
  9. Nei, jeg skal bruke de til noe annet..
  10. Nr 4 i år: Hann, 1,5 kg tatt i CB 155 i kasse. Åte: Honning, fiken og røkt makrell. Luktestoff: Hawbakers Marten Lure og gaupeurin.
  11. Begynner å bli artig dette! Hentet inn nr 3 i går. 1,3 kg hannmår tatt i Aasbø-fella. Åte: Honning og fiken, med Tom Krause Luktestoff.
  12. Da satt mår nr 2! 1,4 kg i Åsbø-fella. Åte: Honning og fiken, med Tom Krause luktestoff.
  13. Endelig!! Etter 3 år satt endelig den første måren i fella i dag! 1,8 kg, tatt i Kania-felle. Åte: Honning og fiken, med Tom Krause luktestoff.
×
×
  • Create New...