Jump to content

Hveberg

Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hveberg

  1. http://wilddeer.net.au/products-page/cl ... hr-anorak/

     

    Dette er den typen jeg har. Har hatt den i drøyt 1 år og jeg er kjempefornøyd. Dette er bruksområdene jeg har brukt den på

     

    - Elgjakt, postering

    - Revjakt

    - Hijakt

    - Rådyrjakt, postering og smygjakt

     

    Med andre ord så har jeg brukt den fra 10. august til 15. april. Den kan være litt varm i bukkejakta, men fra oktober og utover er den helt knall. Fleece og ullgenser under så fryser du ikke. Jeg kan anbefale denne på det varmeste, et klesplagg av svært god kvalitet.

     

    hveberg

  2. Hallo!

     

    Jeg lurer på verdien på en 3 år gammel Tikka T3 Hunter 6,5x55 med justerbar kolbekam og splitter ny Zeiss Duralyt 2-8x42 uten lys. Pent våpen. Vanlig løpslengde, ikke gjenget.

     

    Noen som tør å gi et anslag?

  3. Hei!

     

    Har en Browning Bar 2 30-06 som er en 5-6 år gammel.

    Gått rundt 500 skudd.

    Trestokk.

    Brukspreget, men er ikke stygg å se på.

    Følger med MacKenzie kikkert og montasjer.

     

    Noen som aner hva jeg kan få for denne?

  4. Nja, bra med elg er det flere steder :winke1:

    Vi orket rett og slett ikke å være der mer pga. av reglene.. Det å måtte skyte 2 kalv/ungdyr før du kunne skyte et voksent dyr ble for vanskelig for oss, da vi iløpet av 4 år så ETT(!!) ungdyr. Ellers var terrenget kjempefint!

     

    Jakter dere bortenfor hoppbakken?

     

    - Hveberg

  5. Velkommen til Kammeret, stedet der du skriver noe og uansett får både negative og positive kommentarer tilbake - samme hva :lol:

     

    Har faktisk jaktet elg 4 år i Hurdal! Ved Viken, litt sør for Kirka:-)

     

    - Hveberg

  6. Har et år på Hardanger folkehøgskole på jaktlinja der. Makan til et fantastisk skoleår skal man lete lenge etter. Vi var 12 elever i klassen og jaktlaget samt en lærer ut av dimensjoner. Kalle, som er læreren jobber også for fjelloppsynet SNO, og utifra det har du en over middels kunnskapsrik person og en med muligheter.

    Vi jaktet hjort og rådyr i bratte vestlandslier, Reinsdyr i Setesdal/Ryfylkene, gaupe og harejakt i Vinje, villsvin i sør-Sverige, langholdsskyting i kongsberg, beverjakt hos Løvenskiold-Fossum i Skien samt prøvefiske, elgjakt i Gjerstad og på Evenstad og revjakt i lia bak skolen

     

    Er du i tvil om du skal søke ei sånn skole, ikke nøl! Mitt beste skoleår

×
×
  • Create New...