Jump to content

frankjomel

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frankjomel

  1. Landerø har ikke lenger denne stokken. Den har gått ut av sortemanget til Sauer for 2-4 år siden. Hadde gjerne tatt i bruk denne til mine våpen. Dersom noen har disse liggende er også dette av interesse.
  2. Hei der ute. Jeg lurer på om det er noen der ute som vet hvor jeg kan få tak i KV2 skjefter til Mauser M67? Håper det fordi jeg har blitt baneskytter og har 2 M67 som har KV1 skjefter som jeg gjerne skulle byttet ut. Har skutt med Sauer og synes de skjeftene var bedre enn de skjeftene jeg har på mine to våpen. Sverger til Mauser som startvåpen i DFS og skal skyte noen stevner fremover, trenger derfor nye skjefter og litt tid til klargjøring av våpnene. Skjeftene som jeg trenger ligner litt på de som sitter på Sauer 200 STR. Håper noen kan hjelpe meg med disse skjeftene.
  3. Dersom du skal bygge om dette våpnet skal du kanskje også bytte stokk? Dersom du skal bytte stokk kan jeg være interessert i den stokken som sitter på nå. Send meg gjerne en e-post så kan jeg tenke litt på dette.
  4. Har nå snakket med DFS og fått beskjed om at det ikke er lov med løse magasiner i en banemauser (i DFS) til stevner. Det er kun lov med de orginale mauserne slik de er godkjent.
  5. Så vidt jeg vet er det lovlig. Har lest i skytterhåndboken. Der står det ingen ting om dette. Skal ringe DFS i morgen å undersøke.
  6. Hei Er ny her, men har to mausere. En M98 og en M67. Lurer på om det er noen som veit hvor jeg kan få tak i magasin brønn og magasiner til min M67? Skal bytte til ny type banestokk og lurer på hvor mye dette kan koste? Sverger til Mauser til skyting av stevner i DFS, men vi gjerne ha en annen stokk til min rifle.
×
×
  • Create New...