Jump to content

brosdalsbonden_89

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brosdalsbonden_89

  1. 1119014.jpeg

    Første måren satt etter 3 dager, gikk desverre ikkje heilt som det skulle med slaget. Mest sannsynlig min eigen feil med opphenget av åte. Gjekk umiddelbart opp alle fellene på nytt og tok ei utbedring.

     

     

    1119020.jpeg

     

    Nr 2 satt på tirsdag. Nå satt slaget der det skulle :)

     

    Gjekk runda igjen nå i kveld. Har fått 2 cm nysnø så fint å se hvor de går. Var nye spor forbi to feller og har vært mår i ei til før nysnøen kom. Her hadde den røska med seg ein halv daddel uten at det hadde løst ut så må nok ta einda ei runde med fila for å få det til å funke optimalt.

  2. har hatt 6 nye haugenfeller lagd i trykkimpregnerte materialer stående ute i 3-4 veker nå. fyrste måren gjekk i etter 3 dager og nr 2 satt i dag så er mulig å få mår i nye feller i slikt materiale. Dei to eg har fått er riktignok relativt små så er sikkert verre å få ein gammel luring til å gå i ei ny felle med trykkimpregnert.

    Fellene mine står i et område som er godt egna for mår og det er bra med spor å se.

     

    Fellas plassering har større betydning enn materialet den e lagd av. Har kun plassert feller der eg har sett spor etter mår og har hatt mår forbi eller fått mår i av 4 av fellene etter dei blei sett ut.

    Har brukt mange timer på å lese i mårfangsttrådene her og har utvilsomt dratt mykje nyttig lærdom av det som fersk mårfanger :smile:

     

    Dya noen CB 120 i kveld så får snekre kasser i løpet av veka. Kommer te å bruke gamle bord som har ligge under stabburet i årevis til disse for å se om det utgjør forskjell kontra de nye haugenfellene.

×
×
  • Create New...