Jump to content

brosdalsbonden_89

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

brosdalsbonden_89's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvis fella skal stå på bakken er kravet 9 cm hull og 30 cm lang tunnell. Må tunnellen være et rør eller er det tilstrekkelig at fella plassers 30 cm inn i kassa og 9 cm hull i enden?
  2. Første måren satt etter 3 dager, gikk desverre ikkje heilt som det skulle med slaget. Mest sannsynlig min eigen feil med opphenget av åte. Gjekk umiddelbart opp alle fellene på nytt og tok ei utbedring. Nr 2 satt på tirsdag. Nå satt slaget der det skulle Gjekk runda igjen nå i kveld. Har fått 2 cm nysnø så fint å se hvor de går. Var nye spor forbi to feller og har vært mår i ei til før nysnøen kom. Her hadde den røska med seg ein halv daddel uten at det hadde løst ut så må nok ta einda ei runde med fila for å få det til å funke optimalt.
  3. Viltart: Mår Antall: 2 Fangst/Våpen: Haugenfelle Viltart: Nøtteskrike Antall: 5 Fangst/Våpen: Remington 700 .223 Poeng: 45
  4. har hatt 6 nye haugenfeller lagd i trykkimpregnerte materialer stående ute i 3-4 veker nå. fyrste måren gjekk i etter 3 dager og nr 2 satt i dag så er mulig å få mår i nye feller i slikt materiale. Dei to eg har fått er riktignok relativt små så er sikkert verre å få ein gammel luring til å gå i ei ny felle med trykkimpregnert. Fellene mine står i et område som er godt egna for mår og det er bra med spor å se. Fellas plassering har større betydning enn materialet den e lagd av. Har kun plassert feller der eg har sett spor etter mår og har hatt mår forbi eller fått mår i av 4 av fellene etter dei blei sett ut. Har brukt mange timer på å lese i mårfangsttrådene her og har utvilsomt dratt mykje nyttig lærdom av det som fersk mårfanger Dya noen CB 120 i kveld så får snekre kasser i løpet av veka. Kommer te å bruke gamle bord som har ligge under stabburet i årevis til disse for å se om det utgjør forskjell kontra de nye haugenfellene.
×
×
  • Create New...