Jump to content

heavyh

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by heavyh

  1. takk for svar mas-36. jeg får kronografere å teste litt. å se hva som funker best i mi børse.
  2. Har ladet 6.5-55 til min blaser r93. N160 vitavori krutt , ferderal primer , rws hyles 55mm Hyles lengde ,med ei scirocco 2 130 grain . Patron lengde på 78mm. Begynte ledninge på 40 grain , 42 grain - 44 grain og 46 grain har ikke skutt de enda !! " anbefaler ingen å bruke denne mixen da jeg er usikker og ikke har sikker kilde "
  3. Lurer på om noen vet hva som kan skje om man bruker forlite krutt i en rifle patron? 2 til 4 grain mindre enn i ladeboka? Kan det være noe sikkerts risiko?
  4. Hva slags krutt brukte du fauen? Hvor mye ? Og patron lengde? Venter forsatt på 6,5 pipa så har ikke fått begynt å lade enda
  5. Takker og bukker Mauser den linken ga meg mange svar takker , da gjenstår det bare å svinge pressa og ut å teste
  6. Da er vel 44grain en fin plass å begynne ! Skjøt du i kronograf ?
  7. Noen som har ladet swift scirocco 2 130grain i 6.5-55 med N160 krutt? Hvor mye krutt og hvor dypt sette kula? Total patron lengde? Osv Motar alle tips med takk ! Skal brukes i blaser r93.
  8. Tips til hvor ofte du burde være ute med hunden er vel så ofte som mulig og i allslags vær! Og få hunden skogs vant så tilig som mulig , slik at den blir vant til luker og ikke bare skal "leke" osv når du begynner treninga så kommer det meste på instinkt ser du har antaglig vis fått valper i hus nå !
  9. remingto 700 i 3006 da er du dekket for det meste hadde remington 710 som første rifle men den er ikke å anbefale selv om det funker! men legg litt penger i kikkert det er det lureste.
  10. kjøp deg boka til olav haga : harejakt , den lærte jeg mye av....
  11. Har vært i nord Trøndelag siden mandag , vært borti 4 forskjellige harer og fått vippa 3 av de på beina , men var plaget litt med dårlige forhold ! Ble ikke noe DOT men fikk sett Haren og flott tur !
  12. har en 2082 sjøl og hatt den i 15år snart og det er en "traktor" skutt mange tusen skudd med den uten et klikk. kan anbefales vist hagla passer deg som skytter.
×
×
  • Create New...