Jump to content

GadusMoruha

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

GadusMoruha's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ble vel tauet i fyllearesten en 3-4 ganger i min ungdom og fikk da forenklede forelegg men har ikke hatt problemer med våpensøknader. Regner med de er litt strengere viss du bor i byen.
  2. http://hyskore.com/wp/2011/02/24/30181- ... g-station/ Cabelas her denne til 169$ og tipton best gun vise til 99.99$
  3. " target="_blankMauser M03 Extreme med justerbar kolbe. Har lett på nettet etter denne men finner den ikke med justerbar kolbe..
  4. Låner tråden litt da jeg nok blir sauer eier snart Har sett at noen av Sauer 202 Ob og Classic som har vært til salgs på finn har justerbar kolbekam, er dette orginalt? har sett på sauer sine hjemmesider men de har ingen der. Blir og gå for to løp 6,5 eller 308 og 9,3 tenkte jeg bruker mitt S&B Zenith 1-8x24 på 9,3 og invistere i et sikte til jakt på rev og toppfugl, noen anbefalinger til montasjer ?
  5. Kalibervalg faller nok på 308. I en jaktsituasjon blir det nok ikke brent av på noe som er mye over 200 meter og spiller det vel liten rolle at løpet bare er 48 cm hva angår anslagsenergi? Presisjonen i disse østerrikerne er det vel ikke noe å si på? Personlig syns je at tre stokk er fint og hører hjemme på ei rifle og syns at treski sammenligningen bare er teit.. Har sjøl ei Beretta extrema som je bruker på sjøen og våtmark og der kommer syntetstokken til sin rett men i skauen og på fjellet ser je ikkje de store praktiske forskjeller..
  6. Joda har fått tafset litt vil ha ei med trestokk da dette appelerer mere til meg.. Har sett litt på tikka,sauer osv men syns mesteparten virker litt store og klumpete i forhold, bortsett fra Sako finnlight men denne har plaststokk i likhet med de fleste andre light modeller..
  7. Hallo alle sammen!! Er ny her på kammeret. Har jaktet med hagle i mange år og skal nå kjøpe meg ei jaktrifle da je er blitt invitert med på Hjortejakt til høsten av min svigerbror samt at je har savna ei rifle i mange jaktsituasjoner etter fugelen vinterstid. Vil ha ei rifle som er lett og dra med seg til fjells samt et kaliber som je kan skyte alt med da je ikkje føle behov for et fullt våpenskap. Noen som har erfaringer med Steyer ultra light i 308? syns dette er ei flott rifle. Samt et sikte som og kan brukes til alt fra toppjakt til elg. Takker for tipps og erfaringer!!
×
×
  • Create New...