Jump to content

saddams_madame

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saddams_madame

  1. Hvor seint er det vanlig å jakte på gås? Når forsvinner gåsa fra Nord-Trøndelag?
  2. Tenker å kjøpe det fra amerikanske nettsted (koster ca 500 dollar der). Siktet må ha 40 eller 50 mm åpning. Mange amerikanske nettsteder har sluttet å føre dette produktet. Et annet Leupold-sikte kan også være aktuelt, men det må ha cm/mm-justering.
  3. trur jeg skal skaffe en med 50 mm åpning fra staterne til nesten samme pris. Takk for svar uansett (y)
  4. Finnes det ikke flere. Hvis ikke så lurer jeg på om det er verdt å paye 2k mer for 50 mm-åpning enn for 40 mm-åpning. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 0000011484
  5. takk for svar (y) Dette siktet ble nok litt for dyrt, setter pris på nye forslag
  6. Takk for bra svar. Da skal jeg sjekke ut brukte sikter Leupold sier hele tiden at de har life-time warranty, men jeg er usikker på om dette gjelder i staterne. Er det slik at man kan fokusere retikkelet. Kom gjerne med flere tips til kikkertsikter.
  7. Tenker å kjøpe et Leupold-sikte, men finner ikke siktet uten MOA-retikkel. Noe sånt tenker jeg på: http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=20318" target="_blank" target="_blank Det trenger ikke å være akkurat dette siktet, men et med relativt lik forstørrelse og åpning. (kunne godt hatt 50 mm åpning) Har ikke forstått hvordan MOA fungerer, så dette kan de som vil prøve å forklare Hvilke alternativer er det til MOA? Jeg lurer på hva forskjellen på LR duplex, wide duplex og duplex er.
×
×
  • Create New...