Jump to content

Rifleemil

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rifleemil

  1. Okei, har lest litt på forumet her så jeg forsto det slik at shake and spray var ett dugende produkt skjønner du! Men da må jeg kanskje innom claes olsen å handle meg en sprøyte da, har kompressor stående så det er ikke noe problem.. Er det noen av durano.no sine duracoater som ikke annbefales? Ser for meg en mørk farge, svart matt, mørke grå eller noe lignende..
  2. Hei! Driver på og modifiserer min Brno 602 308w til en framtidig langholdsrigg, fått laget justerbar kinnstøtte, og justerbar kolbekappe. Stokken er noe godt brukt så da tenkte jeg og få på ett lag med duracoat, og da har intressen falt på det Shake and spray kittet. Snakket med durano.no de har utsolgt i 5-6 uker, det er litt lenge og vente synes jeg, så lurte på om dere vet om noen andre forhandlere som sender til Norge?? Finner mange i statene, men de sender ikke til Norge.. Noen som har erfaringer med shake and spray kan vi nå ta i sammen slengen?
  3. Takk for mange gode forslag og linker, her skal det studeres! Jeg har selv en Brno zkk-601 kaliber 308W, en tasco titan ( husker ikke size ) med en a-tec lyddemper. Det er den rifla jeg bruker på jakt, god rifle som samler godt.. Har planer om å få tak i ny optikk, men jeg må lese meg litt fram før jeg bestemmer meg for noe Det blir vell innkjøp etter hvert, men hva det blir er jammen ikke sikkert enda, får studere noen timer innpå her og youtube før jeg bestemmer meg !
  4. Heisann! Har begynnt og få veldig stor intresse for langholdskyting! Men er helt blank i dette enda så vet fint lite om hva slags våpen, kaliber, optikk osv.. Her finnes det sikkert 1000 meninger om hvilket kaliber, hvilket våpen og hvilken optikk som passer best ilag.. Men hadde vært kjekt og få vite grunnprinsippene, og hva som kan annbefales til en nybegynner Er det noen som har kunne tenkt seg og hjulpet en nybegynner med litt info??
  5. Okei, den skulle ikke komme ut som ett nytt emne men.. Hvorfor? Har akkurat begynnt og intrisere meg for langholdskyting så er veldig nyskjerrig på litteratur, har du noen gode tips ( linker, bøker, dvd'er ) ??
  6. Jeg vil gjerne ha en cd om langholdskyting !
×
×
  • Create New...