Jump to content

Henning Bakken

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Henning Bakken's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en Franchi Falconet 2000 produsert i 1996. Trenger choker til denne da jeg bare har skeet og 1/4. Har vært innom Rogne Våpenmen de kunne ikke hjelpe meg. Noen her inne som har noen tips til hvem som kan ha choker, eller om det finnes firma som kan lage opp nye? På forhånd takk
  2. Slettet siteringen av forrige innlegg - og av innlegget før det igjen. Jegermeistern. Har selvfølgelig brukt google, men der står det altså at man ska ta kontakt med grunneier eller grunneierlag for å bedriv småviltjakt. Jeg postet her på forumet i håp om at noen vet hvilke grunneiere/grunneierlag jeg skal kontakte. Veit om google sjø..
  3. Har hytte på værnes i agdenes. Kunne tenk meg å gå en tur eller to med hagla i høst, men finner ikke jaktkort. Noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å jakte i agdenes? Tips mottas med takk.
  4. Med min erfaring som rifleskytter er det vel tvilsomt om holdene blir noe særlig lengre enn 100 meter. Blir en del turer på banen framover, så får vi se åssen det ligger an.
  5. Skal på fjellrypejakt i nordland i slutten av februar. Har nettopp fått tilbake min 308 fra børsemaker etter montering av lyddemper. Noen som har erfaring om hvilken avstand jeg bør skyte inn fifla på? Tenkte å bruke jaktmatch. På forhånd takk
  6. Skal på vinterjakt etter fjellrypa. Ser etter en sekk med minst 40 liter plass og bæresystem for rifle. Foreløpig har jeg sett på nørrøna finnskogen integral og bergans tuva. Noen her som har erfaringer med disse eller kan anbefale andre sekker? På forhånd takk
  7. Det skal stå rype, ikke type
  8. Tenkte å skaffe meg ei småviltrifle, har tilgang på en 308 fra før. Bruksområde vil være type, div kråkefugl, storskarv og eventuelt hare og skogsfugl. Har fått godkjent søknad på 22 pr og 223. Valget står da mellom 223 og en cz 455 american med senere kjøp av pipe i 17hmr eller 22 wmr. Noen her inne som kan gi meg gode tips på veien? Tenkte å bruke maks 5000 på rifla, har kikkersikte, lyddemper får bli senere.
  9. Tenkt en del på 223., men har forstått det som at det kan være utfordrende i henhold til kulevalg om man ikke lader selv. Syns forresten zastava m-85 i 223. ser ut som ei snerten rifle, noen som har erfaringer med den?
  10. Hei. Tok jegerprøven for litt over ett år siden og har nå fått lånt meg ei rifle, tikka lsa 55 i 308w. Skal nå sende inn en søknad om en salong til politiet, men tenkte med det samme og sende inn en søknad på ei noe lettere rifle enn 308. Bruksområdet vil være fra rype og skogsfugl og opp til rådyr( kanskje like greit og bruke 308 der?). Hva kan være aktuellt av kaliber? 222., 223., 243 win. og 6,5x55 er alle brukanes som jeg har forstått. Har noen gode råd om kalibervalg så kom gjerne med dem.
  11. Har arva meg ei Tikka 055 rifle i kaliber .308 win. Tenker på å sette på en lyddemper. Har begrenset med midler, noen her inne som kan tipse meg om en rimelig demper til denne rifla. På forhånd takk!
  12. Har en Franchi Falconet 2000 produsert i 1996. Skulle gjerne fått tak i ett par ekstra choker til denne. Noen som kan hjelpe?
  13. Har nettopp lagt av denne hagla for kjøp. Kaliber 12/70. Noen her som har erfaring med denne hagla? Tenker da på trykktesting i forhold til f.eks. tungsen/tungsenmatrix patroner. Mvh Henning Bakken
  14. Har tatt jegerprøven nå og skal kjøpe meg hagle. Tenkte å bruke rundt 5000,-. Skal hovedsaklig jakte etter skogsfugl og rype. Vil helst ha 0/U i kaliber 12. Har funnet ei merkel hagle i fin stand i 12/70, denne får jeg for 5000. Hagla passet meg perfekt men er bare trykktestet til 650 og jeg kan da kun bruke vismut. Da blir det fort dyrt å trene.. Ellers er det vel bare nye baikal og silma å få tak på i denne prisklassen. Eller har noen her på forumet bedre alternativ? Og hvordan vil dere sette opp disse billighaglene opp mot merkelhagla? Den var jo jævlig lekker og smekker. På forhånd takk
×
×
  • Create New...